پسر ایرانی که از جنس آهنرباست!

گاهی اوقات در طول زندگی خود شاهد وقایعی هستیم که شاید در دنیای واقعی ما قابل‌تصور نباشد و تنها آن‌ها را در ابرقهرمان‌ها و انسان‌هایی با قدرت‌های مافوق بشری در فیلم‌های تخیلی مشاهده می‌کنیم.

انسان‌هایی که با نیروی درونی و ساطع از چشم می‌توانند شیشه‌ها را خرد کنند و یا وقایعی مانند نبوغ و استعداد در برخی از کودکان، الهام و بصیرت، تله پاتی و ادراک فراحسی، همزمانی  و … که به‌ندرت در جهان به چشم می‌خورد.

به گزارش ایسنا، مهدي آسيابان پسر 10 ساله مشهدی است که به‌تازگی به استعداد خارق‌العاده‌ای در خود پی برده است و تعجب تمام اطرافیان خود را برانگیخته است.

 بدن این پسربچه دارای خاصیت آهنربایی است. مهدی قادر است مشابه یک آهنربا تمام اجسام فلزی مثل آچار، چنگال، پیچ و هر نوع فلز دیگری را به بدن خود جذب کند.

برای بررسی این استعداد خارق‌العاده از دیدگاه علمی و آناتومی بدن و ذهن انسان به سراغ مهدی آسیابان رفته و گفت‌وگویی با این کودک داشتیم.

مهدی آسیابان، پسربچه آهنربایی مشهدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص این استعداد خارق‌العاده خود، می‌گوید: تقریبا حدود پنج ماه پیش برنامه‌ی اعجوبه‌های طبیعت در شبکه نسیم صدا وسیما پخش می‌شد که فردی اشیایی فلزی را به سینه‌اش می‌چسباند؛ من با دیدن این برنامه با خود گفتم یعنی من هم می‌توانم این توانایی را داشته باشم. ابتدا با قیچی خیاطی این کار را امتحان کردم و سپس مشاهده کردم که این شی به بدنم می‌چسبد. در ابتدا تصور کردم که عرق کردم، به حمام رفتم و بار دیگر که این کار را امتحان کردم، پی بردم که بدنم خاصیت آهنربایی دارد.

وی در خصوص احساسات خود نسبت به این توانایی گفت: من می‌توانم تمامی فلزات مشابه یک آهنربا بر روی قفسه سینه خود جذب کنم.وقتی این کار را می‌کنم هیچ احساس ناراحت کننده‌ای ندارم؛ من این انرژی را احساس می‌کنم.

پسر آهنربایی می‌خواهد ابرقهرمان شود

مهدی آسیابان می‌گوید که وقتی بزرگ شد می‌خواهد مثل مرد عنکبوتی و بت من یک ابرقهرمان شود و استعدادش را برای کارهای درست و درراه کمک به مردم به کارگیرد. او دوست دارد پرواز کند و قطب همنام خود را با زمین برعکس کند و از دیوار بالا برود.

این پسربچه آهنربایی در خصوص واکنش همکلاسی‌های خود به این پدیده بیان می‌کند: آنان باور نمی‌کردند که من دارای این خاصیت آهنربایی هستم و فکر می‌کردند دلیل این ویژگی ناشی از تعریق بدن من است اما من می‌توان این را ثابت کنم.

وی می‌گوید: در برنامه سه ستاره گفته‌شده است شاید در کل دنیا و یا ایران فقط 6 یا هفت نفر از استعداد بدن آهنربایی برخوردار باشند اما هنوز آمار دقیقی مشخص نیست.

 خاصیت آهنربایی انسان یک استعداد خدادادی است

مرتضی آسیابان، پدر پسربچه آهنربایی ادامه می‌دهد: بدن پسرم از خاصیت آهنربایی برخوردار است و فلزاتی ازجمله قاشق، چنگال، ساطور و آچارفرانسه به ناحیه سینه‌اش می‌چسبد و این یک استعداد خدادادی است. به عقیده پزشکان و کارشناسان معدود افرادی هستند که بدنشان دارای این خاصیت عجیب است البته دلیل آن به وضوح مشخص نیست اما ممکن است با بالا رفتن سن این استعداد افزایش یابد. نکته‌ی قابل‌توجه این است با وجود اینکه اشیای فلزی به بدن مهدی می‌چسبد، اما آهنربا را به خود جذب نمی‌کند.

وی اضافه می‎کند: ما دارای دو فرزند پسر هستیم. اما برادر بزرگتر مهدی هیچ نشانه‌ای از این استعداد ندارد. به‌طور قطعی مشخص نیست که این انرژی مرتبط به ژنتیک است یا خیر.

پدر پسر آهنربایی می‌گوید: مهدی باید تا زمان رسیدن به سن بلوغ، بیشتر به مطالعه بپردازد چون در حال حاضر باگذشت یک سال از کشف این موضوع امکان دارد با کنجکاوی‌های مکرر مشکلاتی برای او ایجاد شود؛ بنابراین باید افکار خود را متمرکز کند تا توانمندی‌هایش تقویت شود.

مرتضی آسیابان در مورد روحیات و ویژگی‌های اخلاقی فرزند خود، بیان می‌کند: مهدی با وجود اینکه پسر خونگرم و پرانرژی است، اما بیش‌فعال نیست. چون معمولا کودکان بیش‌فعال‌ از جنب‌وجوش بسیاری برخوردارند، درحالی‌که او مایل است در جمع حضورداشته باشد و از خود به دیگران انرژی مثبت دهد؛ به‌قول‌معروف نقل محفل باشد و دیگران را بخنداند.

وی اضافه می‌کند: مهدی استعدادهای خاصی دارد و به قول خودش آهنربایی است، او به برادر خود قول داده که مرکز زمین را جابه‌جا کند. همیشه موردتوجه و تشویق معلم‌های خود قرار می‌گیرد و در ضمن از حافظه خوبی نیز برخوردار است. به‌طورکلی مهدی بسیار پسر کنجکاوی است و با افراد و چیزهای مختلف ارتباط برقرار می‌کند.

پدر پسر آهنربایی با اشاره به اینکه انسان‌های ماوراءالطبیعه ممکن است در واقعیت وجود داشته باشند، اظهار می‌کند: انسان باید توانایی‌های خود را بسنجد و مانند شخصیت‌های ماوراءالطبیعه مثل بتمن و مرد عنکبوتی، آن‌ها را تقویت کند.

مرتضی آسیابان یادآور می‌شود: برخی افراد در پی کشف توانایی‌های خود هستند و برخی نیستند و این بستگی به‌شدت و ضعف استعدادهای افراد دارد.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 96021609253
  • خبرنگار :