محمد حسین برخوردار در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تقسیم بندی جامعه به ۹۶ درصد و چهار درصد تقسیم بندی درستی نبوده و ملاک علمی ندارد. اینگونه نیست که ۹۶ درصد جامعه ما فقیر هستند و چهار درصد وضعیت بسیار مناسبی دارند و از همه امکانات استفاده میکنند.
وی ادامه داد: در ضمن اگر چنین اعدادی درست باشد باید پرسید مسئول ایجاد این رانتها چه کسانی هستند؟ چگونه این چهار درصد به وجود آمدند و چطور نتوانستیم دولت الکترونیک در این سالهای ایجاد کنیم و از رانتها جلوگیری کنیم؟ در سالهای گذشته دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا بر سر کار بودند و خودشان هم باید به مردم پاسخ دهند که چرا این چهار درصد به وجود آمدند و در مناظرات به مردم توضیح دهند.
این فعال بخش خصوصی اضافه کرد: مشکلما این است که مدیران ما جوابگو نیستند. مجلس باید از هر شخصی که رئیس جمهور میشود در رابطه با شعارهایی که داده است سوال کند که چرا شعارهایت تحقق پیدا نکرده و رئیس جمهور هم دلایلش را مطرح کند.
برخوردار تصریح کرد: این چهار درصدی که گفته میشود اگر درصد آن درست هم باشد، آن قدر پول از ایران خارج کردهاند که اگر از پولهایی که در ایران دارند چیزی از آنها گرفته شود تاثیری نخواهد داشت. باید بدانیم که در میان ثرمتمندان افراد بسیاری هستند که دغدغه کشور را دارند و به هیچ عنوان از رانتی استفاده نمیکنند و به تولید و کارآفرینی مشغول هستند اما طبیعتا آن ثروتهایی که از طریق رانت بدست آمده باید باز پسگیری شود.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش درباره وعده اشتغال چند میلیونی برخی کاندیداها گفت: طبق شاخصها و استانداردهای اقتصادی برای یک درصد GDPکشور و ارزش افزوده که ایجاد میشود امکان ایجاد ۱۰۰ هزار شغل وجود دارد. ما سال قبل ۷.۲ درصد رشد اقتصادی داشتیم که ۵.۲ درصد آن مربوط به نفت بود و این در حالی است که امسال درآمدهای نفتی نسبت به سال قبل کاهش خواهد یافت، اما اکنون یک نفر میگوید که سالانه میتوان ۱.۵ میلیون یا دو میلیون شغل ایجاد کرد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران افزود: اکنون سطح آگاهی و تعداد تحصیلکردگان جامعه بالا است و میدانند که به ازای یک درصد رشد امکان ایجاد ۱۰۰ هزار شغل وجود دارد. واقعا چطور میتوان ۱۵ درصد رشد اقتصادی داشت و یک و نیم میلیون شغل ایجاد کرد؟ باید به این شعارها نظارت کرد. افراد مختلف این شعارها را میدهند و نظارتی هم بر آنها نیست.
انتهای پیام