سیدفرید موسوی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از نقاط ضعف مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این بود که کاندیداها برنامههای خود را اعلام نکردند؛ در حالی که در جلسات آتی باید به جای طرح آمال و آرزو برنامههای خود را تبیین کنند که در این صورت انتخابات هر نتیجهای داشته باشد نظام میتواند از راهکارهای قابل دفاع آنها استفاده کند.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت اخلاق انتخاباتی از سوی کاندیداها یادآور شد: امیدوارم کاندیدها که سرآمدان نظام سیاسی کشور هستند و خود را در قامت رئیس جمهور در معرض رای مردم قرار دادهاند به اخلاق پایبند باشند و از هر ابزاری برای رقابت انتخاباتی استفاده نکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اظهارات قالیباف در مناظره تلویزیوتی گفت: ایشان بعد از دو دور حضور در انتخابات که از مردم پاسخ مطلوبی دریافت نکرد، بار سوم هر چه داشت رو کرد تا آرزوی مطلوب خود را محقق کند و به دنبال تهییج احساسات مردم بود؛ در حالی که افرادی سالها قبل با این رویکرد در این انتخابات حضور پیدا کردند و هزینه های زیادی را به مردم و کشور تحمیل کردند.
موسوی با بیان اینکه مردم نسبت به سوابق و عملکرد کاندیداها آگاهی لازم را دارند اضافه کرد: تقسیم بندی مردم به ۹۶ – ۴ درصد نوعی استفاده ابزاری از منافع ملی است و تبعاتی برای کشور در آینده دارد و الگوگیری از کشورهای خارجی است که مطلوب مردم نیست.
انتهای پیام