به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات محمدباقر قالیباف در بخشهایی از مناظره روز جمعه، در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:
«هدف از مناظرهها، توضیح برنامههاست تا مردم بتوانند بین نامزدها یک نفر را انتخاب کنند. اگر نقل قولی میخواهیم انجام دهیم یا نسبتی بدهیم، باید صحیح و راست باشد. علت اینکه امشب سخنان یک نامزد را متوقف کردم، این بود که دروغ ادامه پیدا نکند و گناهان ایشان زیاد نشود.
در اینجا لازم میدانم موارد کذبی که در مناظره امشب مطرح شد را جهت اطلاع عموم به اختصار شرح دهم:
ارائه برنامه کوتاهمدت سهماهه یا ۱۰۰ روزه و برنامههای بلندمدت یکساله و چهارساله توسط نامزدهای انتخاباتی امری معمول است. بنده نیز درخصوص برنامه کوتاهمدت و بلندمدت خود در برنامههای تبلیغاتی سال ۹۲ که از رسانه ملی پخش شد، توضیح دادم و بعد از برعهده گرفتن مسئولیت، همانطور که قول داده بودم در پایان ۱۰۰ روز اول، اقدامات دولت تدبیر و امید را در یک گفتگوی زنده تلویزیونی برای مردم عزیز شرح دادم. اما ادعای حل تمام مشکلات اقتصادی در عرض ۱۰۰ روز، غیرواقعی و غیرعقلانی است.
در انتخابات سال ۹۲ در برنامه تلویزیونی «با دوربین» اشاره کردم که «ما سه میلیون و ۳۰۰ هزار بیکار در کشور داریم. اگر ۱۰ میلیون توریست سالانه وارد کشور شود، ۱۳.۶ میلیارد درآمد ارزی و ۴ میلیون شغل ایجاد میشود.» آنچه بیان شده واضح است، و فیلم و متن پیاده شده آن در سایتهای معتبر نیز موجود است.
فردی که امروز به عنوان مفسد اقتصادی در زندان بسر میبرد و محکوم به اعدام شده، یکی از «کارآفرینان برتر» به انتخاب دستگاههای مربوطه در سالهای گذشته میباشد که در مراسمی که در سال ۱۳۸۶ بنده به عنوان سخنران برنامه دعوت شده بودم و به درخواست مسئولین برگزارکننده، لوح تقدیر تهیه شده را نیز به کارآفرینان برتر اهدا کردم، این فرد نیز لوحی را دریافت کرده است. حال چگونه افرادی در نقش حامی او ظاهر میشوند و سعی در سرپوش گذاشتن بر فساد بزرگ ۳ میلیارد دلاری و ربط دادن اعمال وی به دریافت یک لوح دارند، جای شگفتی دارد.
همچنین ادعای این فرد (بدون ارائه هیچگونه سند و مدرک) مبنی بر کمک به ستاد انتخاباتی اینجانب در سال ۹۲، کذب محض است و بارها توسط مسئولین وقت ستاد تکذیب شده است.
امیدوارم بنای همه نامزدها که میخواهند مسئولیت مهم اداره کشور را برعهده بگیرند، راستی و درستی و راستگویی باشد.»
انتهای پیام