به گزارش ایسنا، هاشمیطبا با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور باید با توجه به حفظ زیستگاه کشور شکل بگیرد، افزود: افزایش درآمد اقتصادی مردم در نهایت میتواند به افزایش بهرهوری و اقتصادی قوی بینجامد. مسائلی که در اقتصاد مقاومتی آمده است باید با یک حرکت جهادی عملی شود. اینکه شعار داده شود من امروز اقتصاد مقاومتی را در عرض سه سال پیاده میکنم و درآمد ملی را افزایش میدهم، یک ادعای بیخود است.
انتقاد از سیستم سنتی آبیاری
وی در بخش دیگر سخنان خود از سیستمهای سنتی آبیاری در کشور انتقاد و بر ضرورت به کارگیری تکنیکهای جدید کشاورزی تاکید کرد و گفت: سیستم کشاورزی به شدت دچار بیماری است و سبک کشاورزی جز موارد اندک مانند سیستمهای هزار سال گذشته است. آبیاری غرقابی باعث تبخیر آب و شور شدن زمینها میشود و باید برای آن چارهای اندیشیده شود.
ایراد مدیران دولتی این است که ارزش پول را نمیشناسند
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با تاکید بر اینکه اگر تولید ناخالص ملی کشور ارتقا پیدا کند، رفاه عمومی وجود خواهد داشت، افزود: ایراد مدیر دولتی این است که پول را نمیشناسد و به عنوان عدد به آن نگاه میکند. زیرا یک ریال آن را خودش کسب نکرده که ارزش آن را بداند. مدیران دولتی نباید با عدد بازی کنند باید ارزش مالی رقمها را بدانند.
هاشمیطبا با بیان اینکه درآمد دولت از فروش ارز، مالیات و گمرک تامین می شود، اظهار کرد: درآمد دولت به شرطی بالا می رود که افزایش GNP داشته باشد.
گاز و نفت مهم نیست
وی در ادامه با اشاره به منابع نفتی کشور گفت: میلیونها مترمکعب نفت خود را استخراج کردیم اما اینکه نفت را به چه کاری زدیم، بسیار مهم است. میلیاردها متر مکعب گاز از زیر زمین استخراج کردیم که قابل تجدید نیست و مصرف شده است. چاههای نفت ما باید تا جایی که میشود با تکنیکهایی که در دنیا وجود دارد مجددا بازسازی شود اما گاز را نمیتوان تولید کرد. گاز و نفت چیز مهمی نیستند، فوقش نباشند، شاید انرژی تجدیدپذیر وجود داشته باشد اما هزاران سال از سابقه جنگلها میگذرد.
به گفته کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در طول سالهای اخیر یک سوم جنگلهای کشور را از دست داده ایم و آبهای زیرزمینی در بسیاری از نقاط به مرز ۳۵۰ با ۴۰۰ متر رسیده است. اقتصاد باید با توجه به حفظ زیست گاه صورت بگیرد.
صنعت جایی نیست که بتوان در آن اشتغال ایجاد کرد
هاشمی طبا در ادامه با تاکید بر اینکه صنعت خودکار است، تصریح کرد: صنعت امروزه کارگربر نیست و صنعت کارگربر کیفیت خوبی ندارد، باید کیفیت مطلوب از طریق اتوماسیون فراهم شود. صنعت جایی نیست که بتوان در آن اشتغال فراوان ایجاد کرد و بیکاری را با آن برطرف کرد. کشاورزی هم همینطور است. در طول ۱۰ سال گذشته حدود ۴۰ میلیارد دلار بنزین وارد کرده و سوزاندیم با ۴۰ میلیارد دلار ارز و ۲۵۰ هزار میلیارد تومان که صرف پرداخت یارانهها شده است میتوانستیم ۲۵۰ هزار کارخانه تاسیس کنیم. کشاورزی نیز مهاجر فرست و رفع بیکاری نمیکند.
ایران گردی مشکل بیکاری را رفع می کند
به گفته وی موضوعی که میتواند مساله بیکاری را با رشد صنعت، ارتقای کشاورزی رفع کند، گردشگری و ایران گردی است. چرا به بیکاری که امالفساد در کشور است، بیتوجه هستیم و شعارهای بیخود می دهیم.
هاشمیطبا بر کارآفرینی و تشویق کارآفرینان و اصلاح قوانین بانکی تاکید کرد و گفت: سرمایهگذاری در امر صنعت گردشگری داخلی و جذب توریسم داخلی نیز از ضروریات رسیدن به نقطه مطلوب است.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در پایان سخنان خود اظهار کرد: ما نتوانستیم سرمایه گذار خارجی را جذب کنیم، محیط کسب و کار به صورت مطلوب صورت نگرفت.تولید و کارآفرینی دولتی نیست به ابتکار افراد بستگی دارد. باید بازارهای فروش را پیدا کنیم.
انتهای پیام