به گزارش ایسنا، مجموعه داستان «بیوزنی» نوشته محسن عباسی در ۱۷۶ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۱۲هزار تومان در نشر افق منتشر شده است.
این کتاب با داستانهای شیکاگوی خانواده، زندگی نو، در راه دریا، دختری با بارانی قرمز، بیوزنی، طاووس مست، و پسربچه، پنج و نیم بعدازظهر همراه است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: بابابزرگ آدمهای رنگی، آدمهای علیل و درمانده، ماشینهایی که تصادف میکنند یا مردی را که ویولن میزند نشان میکند. لابهلای آدمهای زرد و سبز و خاکستری فقط دختره که بارانی قرمز تن کرده بود چشمش را گرفت. تلسکوپ را زوم کرد.
محسن عباسی (۱۳۴۳) در هفت داستان کوتاه مجموعه «بیوزنی»، گوشههایی پنهان از زندگی شخصی و مناسبات خانوادگی آدمهایش را به تصویر میکشد. او موقعیتهایی را روایت میکند که در آنها روابط عاطفی شخصیتهایش تحت تأثیر عواملی فردی یا اجتماعی آسیب دیده و آنان در پی ترمیمش برآمدهاند.
دیگر کتاب تازه منتشرشده در این نشر، مجموعه داستان «کبوترهای ایلیا» (هجده داستان از نویسندگان آلمانیزبان) با گردآوری و ترجمه کتایون سلطانی است که در ۲۳۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و به بهای ۱۵ هزار تومان عرضه شده است.
این مجموعه با داستانهایی از نویسندگانی چون هانس بِندِر، گودرون پازِوانگ، ولفگانگ بورشرت، ولف دیتریش شنوره، کلاوس کوردون، هربرت تساند، پاول شالوک، هانس لیپینسکی گوتِرزدورف، ماری لوئیزه کاشنیتس، هاینریش بُل و پاول آلوِردِز همراه است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: تو که دیگر بچه نیستی. الان جنگ است. روسها دشمن ما هستند. خودت هم حداکثر تا دو سال دیگر سرباز میشود. آن وقت مجبوری دشمن را بکشی. اگر تو نکشی، دشمن تو را میکشد. فرصتی شده که بتوانی تمرین کنی. بالاخره هر سربازی مجبور است آدم بکشد. برای همین هرچه زودتر آدمبکشی، برات بهتر است، چون بعدش دیگر به کشتن عادت میکنی!
«کبوترهای ایلیا» برگزیدهای از بهترین داستانهای ضدجنگ در ادبیات معاصر آلمانیزبان است. در این مجموعه، آثار شاخصترین نویسندگان آلمان و اتریش گردآمدهاند. این داستانها تأثیر جنگ در زندگی و سرنوشت مردم کشورهای درگیر در جنگ جهانی دوم و خشونت آلمان نازی را به تصویر میکشند. کتایون سلطانی این داستانها را از میان کتابها و منابع متعدد ادبی آلمانی انتخاب و ترجمه کرده است.
انتهای پیام