افزایش چهار برابری اعتبارات آب روستایی در دولت یازدهم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان گفت: در چهار سال اخیر اعتبارات آب روستایی در استان هرمزگان چهار برابر شده است به‌طوری‌که از این اعتبارات توانستیم بسیاری از روستاها را به شبکه آب آشامیدنی سالم متصل کرده و مشکل آب روستایی در هرمزگان تا حدود زیادی حل شده است.

به گزارش ایسنا، عبدالحمید حمزه پور در نشستی خبری، اظهار کرد: در چهار سال اخیر اعتبارات آب روستایی در استان هرمزگان چهار برابر شده است، به‌طوری‌که از این اعتبارات توانستیم بسیاری از روستاها را به شبکه آب آشامیدنی سالم متصل کرده و مشکل آب روستایی در هرمزگان تا حدود زیادی حل شده است.

حمزه پور ادامه داد: در سال ٩٥ بالغ‌بر ١٠٠ ميليارد تومان اعتبار به آب‌رسانی روستاها اختصاص يافت كه معادل چهارساله ٨٨ تا ٩١ بوده است.

وی با بیان اینکه طى چهار سال اخير علاوه بر اعتبارات دولت معادل ٢٥٠ ميليارد تومان بخش خصوصى در پروژه‌های تأمين آب روستاهاى استان مشاركت و سرمایه‌گذاری داشته است، افزود: تا پايان سال جارى شاخص برخوردارى روستاهاى قشم كه تا سه سال قبل صفر بود، به ١٠٠ درصد ارتقاء می‌یابد.

حمزه پور با اشاره به کاهش روستاهایی که به‌صورت سیار آب‌رسانی می‌شوند، اضافه کرد: با اقدامات انجام شده و اجراى پروژه‌های آب‌رسانی تعداد روستاهاى آب‌رسانی با تانكر از بيش از ٤٠٠ روستا به كمتر از ١٠٠ روستا رسيده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان با بیان این‌که برنامه‌ریزی برای تأمین آب موردنیاز 200 روستای استان هرمزگان با استفاده از آب‌شیرین‌کن‌ها در جریان است، عنوان کرد: باید بتوانیم از ظرفیت دریا استفاده بیشتری برای تأمین آب موردنیاز مردم روستاهای هم‌جوار ساحل کنیم تا تنش آبی این روستاها کاهش پیدا کند.

حمزه پور با اشاره به اجرای شبکه لوله‌کشی آب در روستاهای جزیره قشم بیان کرد: تا پیش از دولت یازدهم حتی یک روستای جزیره قشم شبکه آب نداشتند اما اکنون بیش از 70 درصد روستاهای جزیره قشم به شبکه آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند و پایداری منابع آبی نیز در این جزیره افزایش یافته است.

وی با اذعان به اینکه علاوه بر راه‌اندازی و بهره‌برداری از ١٨ سايت آب‌شیرین‌کن با ظرفيت توليد بيش از ١١ ميليون مترمکعب در سال تعداد ١٠ سايت با ظرفيت ٥ ميليون مترمكعب در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: با کمک اسناد خزانه دیون پیمانکاران را به صفر رسانده که این یک اتفاق خوب طی این سال‌ها بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان با بیان اینکه در سند چشم‌انداز ششم اعتبارت خاصی در راستای آب‌رسانی روستایی دیده شده است، تصریح کرد: ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه اسلامی به این حوزه اختصاص یافته که سهم استان هرمزگان حداقل ۶۰ میلیارد تومان خواهد بود.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 96012912880
  • خبرنگار :