علی صوفی در گفتوگو با ایسنا در ارتباط با ضرورت عملکرد فراجناحی صدا و سیما در دوران انتخابات اظهار کرد: ساز و کار مدیریتی صدا و سیما در قانون اساسی به گونه ای تعریف شده است تا از نفوذ و سلطه جریان های سیاسی مصون باشد.
وی ادامه داد: از سویی دیگر و جود یک نگاه ملی به جای دیدگاه های جناحی به عنوان یک ضرورت در قوانین این رسانه گنجانده شده است. به همین جهت شورای سیاست گذاری متشکل از نمایندگان مجلس و دولت بر عملکرد این رسانه ملی نظارت می کند.
صوفی در ادامه خاطر نشان کرد: در قانون اساسی گفته شده که آزادی به بهانه هایی نباید سلب شود و از طرفی نیز تاکید شده که به بهانه آزادی نیز امنیت ملی کشور نباید نادیده گرفته شود. این موضوع ظرافتی می طلبد که صدا و سیما به عنوان یک رسانه ملی موظف به رعایت آن است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب درهمین راستا یادآور شد: با نزدیکی به زمان انتخابات رسانه ملی باید بتواند به طور همزمان و با رعایت اصل مساوات و بی طرفی تمام کاندیداهای در صحنه را به مردم معرفی کند. در سال های گذشته با عدم رعایت این اصول مردم به جای صدا وسیما به رسانه های شبکه های مجازی روی آوردند.
وی همچنین گفت: افکار عمومی دیگر منحصر به استفاده از رسانه ملی نیستند و مردم از طریق شبکه های فضای مجازی اخبار را دنبال می کنند، اما متاسفانه هنوز فکر میکند که مخاطبان زیادی دارند که چاره ای جز استفاده از رسانه ملی را ندارند.
صوفی در نقد عملکرد صدا وسیما تصریح کرد: زمانی که آزادیها محصور یک تفکر خاص می شود خلاقیت و هنر از بین می رود. به همین دلیل است که می بینیم برنامه های اخیر رسانه ملی به وضوح کپی برداری شده از شبکه های خارجی است. این شرایط و چنین برنامه سازی اصلا شایسته نظام جمهوری اسلامی و هنرمندان این کشور نیست.
وی در ادامه گفت: ما در عرصه سینما شخصی مانند اصغر فرهادی را داریم که دو جایزه اسکار را به خود اختصاص داده است. صنعت سینمای ما نیز صنعتی گسترده است. این استعدادها باید بیشتر نمایان شود، چرا صدا وسیما نمی تواند از این استعدادها استفاده کند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در بخش دیگری از این گفتوگو اظهار کرد: اوایل انقلاب مناظرههایی میان جریان های مختلف سیاسی صورت می گرفت. تا مردم با افکار و عقاید همه آنها آشنا شوند. حالا چرا صدا وسیما به جای برگزاری چنین مناظراتی به جانبداری یک گروه خاص می پردازد؟
وی افزود: نقد خوب است اما زمانیکه نقد شونده هم فرصت دفاع از خود را داشته باشد. این موضوع برای مردم تحقیر آمیز است که صدا وسیماخودش تشخیص می دهد تا بخشی از صحبت های رئیسجمهور ملت را سانسور کند. سال گذشته متعادل ترین چهره های سیاسی اصلاح طلب نیزمثل محمدرضاعارف در جریان انتخابات به دلیل رفتارهای غیرقانونی صدا و سیما با این رسانه با قهر کرده بودند.
این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در پایان گفت: با توجه به ضرورت حفظ امنیت ملی صدا وسیما نباید بهانه به دست دشمنان نظام بدهد بلکه در مقابله با آنها باید فضا را برای همه جریان های سیاسی باز کند. صدا وسیما باید امنیت و منافع ملی ما را حفظ کند و به عنوان یک جریان دلسوز نقش فرهنگ سازی بر عهده بگیرد.
انتهای پیام