به گزارش ایسنا، حجت الاسلام روحانی در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه، در ارتباط با رویکرد دولت به حوزه کشاورزی نیز گفت: کشاورزان جزو افراد پردرآمد نیستند، بعضی از آنها حتی جزو اقشار کمدرآمد هستند. به طور کلی میتوان گفت در دولت یازدهم وضع آنها نسبت به گذشته بهتر شده است. در سال 91، 800 میلیارد تومان پول گندم به کشاورزان پرداخت شده این در حالی است که پرداختی سال 95 به آنها حدود 15 هزار میلیارد بوده است. کشاورزان همان اقشار جامعه زحمتکشمان هستند که بزرگترین خدمت را به جامعه ارایه میکنند و امنیت غذایی ما را تأمین میکنند.
وی همچنین گفت: تراز تجاری ما در مواد غذایی در سال 92 منهای 8.1 بوده در حالی که در سال 95 تراز تجاری ما منهای 2.6 است. ببینید چه فاصلهای بین اینها ایجاد شده است که تولید، تلاش و خودکفایی بیشتر ما را نشان میدهد. در سال 92 تولیدات کشاورزی ما حدود 97 میلیون تن بوده و سال 95 به 118 میلیون تن افزایش پیدا کرده یعنی مجموعاً 21 میلیون تن تولید مواد غذایی در کشور افزایش پیدا کرده است.
روحانی افزود: افزایش تولید مواد غذایی هم به معنای بهتر شدن شرایط کشاورزان و دامداران است و هم به معنای خودکفایی ما در این حوزهها است.
در بخش دیگری از این سخنرانی، رئیس جمهور با اشاره به تمهیدات دولت در حوزه بهداشت و درمان، گفت: بیشترین توجه این دولت به دو حوزه سلامت و محیط زیست بوده است. برای اولین بار در ایران همه مردم و حاشیهنشینها تحت پوشش بیمه درمانی و خدمات درمانی قرار گرفتهاند. این دولت، دولتی است که به فکر مستضعفین بوده است.
وی با بیان آماری از افزایش تختهای بیمارستانی جهت بهبود وضعیت درمان در کشور، گفت: تختهای بیمارستانی که برای هر بیماری در نظر گرفته شده 21 هزار تخت بیمارستانی است. وزیر بهداشت گفتهاند که ممکن است تا آخر دوره به 23 تا 24 هزار تخت هم افزایش پیدا کند. 21 هزار تخت بیمارستانی یعنی یک چهارم کل تختهای بیمارستانی در کل تاریخ. الان یک چهارم افزایش تختهای بیمارستانی کل کشور به معنای توسعه امکانات کشور برای درمان بیماران است.
روحانی با بیان اینکه دولت به روستاها توجه بیشتری میکند، ادامه داد: توجه این دولت به روستاهایی که نیازمند به امکانات بیشتری هستند معطوف بوده است. تمام روستاهایی که از آغاز، قبل و بعد از انقلاب گازکشی شدهاند حدود 14 هزار روستا بوده است اما در این دولت 9 هزار روستا گازکشی شده است. تمام روستاهایی که بیش از 10 خانوار بودند امروز دارای برق هستند. من از وزیر نیرو پرسیدم آیا استثنایی هم وجود دارد؟ ایشان پاسخ دادند به جز 8 روستا مابقی روستاهای بالای 10 خانوار همگی دارای برق هستند.
وی در ادامه گفت: 5 هزارو 200 روستا در این دولت دارای آب بهداشتی شدند و این به معنای کمک به اقشار کمدرآمد است. این فعالیتها در بخشهای آموزشی، ارتباطات و اینترنت هم انجام شده است. 25 هزار روستای ما به اینترنت وصل شده است. یکی از افتخارات این دولت این است که با وجود افزایش کیفیت اینترنت قیمت آن را بالا نبرده است.
رئیس جمهور با اشاره به در پیش بودن دو انتخابات نیز گفت: دو انتخابات بزرگ پیش رو داریم. حواسمان باشد که انتخابات برای نزدیکتر شدن ما است. نزدیکتر شدن احزاب، گروهها و جناحها. باید در این میان به مردم سخن دقیق بگوییم. دروغ گفته نشود. نباید به مردم آمار دروغ بدهیم. مخصوصاً دروغی که باعث تأسف، یأس و ناامیدی مردم شود.
ادامه دارد...