موسی نخزری مقدم در گفت وگو با ایسنا افزود: در حال حاضر واحد های صنعتی پرورشی و و تولیدی شترمرغ در استان فعالیت مستمر دارند. ظرفیت این واحد ها پرورش و تولید بیش از 1700 قطعه شتر مرغ در هر دوره است.
وی گفت: در شهرستان های هامون، هیرمند، زهک، میرجاوه و سراوان پرورش شتر مرغ در حال انجام است. سالیانه بیش از 50 تن گوشت شترمرغ در استان تولید و به بازار عرضه می شود. این صنعت توانسته از زمان تاسیس خود در استان اشتغالزایی مناسبی داشته باشد.
نخزری مقدم افزود: مردم شهرستان هیرمند در واحدهای کوچکتری درحدود 50 قطعه به پرورش شتر مرغ مشغولند.
وی خاطر نشان کرد: مصرف گوشت شترمرغ به دلیل کم چرب بودن و پایین بودن میزان کلسترول نسبت به سایر گوشت های قرمز از سلامت ویژهای برخوردار است.
انتهای پیام