کریم یاوری در گفتوگو با ایسنا، توانمندسازی بنگاههای اقتصادی و حل مشکلات آنها را از برنامههای مهم وزارت کار برشمرد و گفت: حمایت از بنگاههای تولیدی موجب صیانت نیروی کار و حفظ اشتغال موجود میشود.
وی با بیان اینکه کاهش مدت ماندگاری مقرری بگیران در بیمه بیکاری و هدایت آنها به اشتغال مجدد در دستور کار قرار دارد، افزود: وزارت کار برای اشتغال مجدد مقرری بگیران برنامه توانمندسازی و ارتقای مهارت این افراد را دنبال میکند.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار خاطرنشان کرد: علاوه بر اختصاص بودجه مناسب در این زمینه، استانها باید رشتههای شغلی را شناسایی و به سازمان فنی و حرفهای اعلام کنند تا ضمن فراهم کردن فضای آموزشی لازم، آموزش اشتغال مقرری بگیران را برعهده بگیرد.
یاوری افزود: در بحث بیمه بیکاری موضوعاتی از قبیل اشتغال مجدد مقرری بگیران، کشف اشتغال پنهان و ارائه آموزشهای مهارتی حایز اهمیت است.
وی درباره پرداخت بیمه بیکاری توضیح داد: بیمه بیکاری به کارگرانی که قبلا شاغل بوده ولی بدون میل و اراده خود بیکار شدهاند، در صورت داشتن حداقل یک سال سابقه کار و واریز حق بیمه پرداخت می شود.
به گفته مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار، کارگران متاهل حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۵۰ ماه و کارگران مجرد حداقل شش ماه و حداکثر ۳۶ ماه مقرری دریافت میکنند.
انتهای پیام