به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حج و زیارت، حمید محمدی - سرپرست سازمان حج و زیارت - در جلسهای که با حضور مسؤولان و نمایندگان دستگاههای دخیل در اعزام زائران اربعین برگزار شد، گفت: سامانه سماح به عنوان ابزاری برای بهرهبرداری همه کمیتههای ستاد مرکزی اربعین طراحی شد که این سامانه امسال با ۱۶ قابلیت توسعه یافت.
او سپس با اشاره به طرح اعزام شبه کاروانی زائران اربعین که یکی از موضوعات مورد نظر ستاد مرکزی اربعین است، اظهار کرد: اجرای این طرح ملزوماتی دارد که همکاری دیگر مجموعهها را میطلبد.
محمدی، "سماح" را شبکه ارتباطی زائران با بیش از ۲۴۰۰ دفتر زیارتی که ثبتنام زائران اربعین را انجام میدهند، دانست و افزود: اگر قرار باشد نظمی در اعزامها شکل بگیرد باید مدیریت متمرکزی در ثبت نام و اعزام زائران باشد.
سرپرست سازمان حج و زیارت دریافت وجوه ارزی زائران اربعین به صورت ریالی در سامانه سماح، ارتباط بر خط با بانک اطلاعاتی ثبت احوال و امکان دریافت گزارشهای مدیریتی برای همه کمیتهها را از نکات برجسته در توسعه سامانه سماح برشمرد.
محسن نظافتی - مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت - نیز اظهار کرد: در جلسه ستاد مرکزی اربعین عنوان شده اعزامهای شبه کاروانی در اربعین ۹۶ در برنامه لحاظ شود. در اربعین گذشته نیز درصدی از زائران در قالب کاروانهای نور به عتبات اعزام شدهاند. در قالب این طرح باید زائران به گروههایی که به صورت هوایی، زمینی و همچنین زائرانی که خودشان میخواهند به مرزها عزیمت کنند تقسیم شوند و برنامه ریزی لازم برای هر کدام از گروه ها انجام شود.
جلسه کمیته اعزام اربعین با حضور مسؤولان و نمایندگان وزارت کشور، وزارت امور خارجه، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و درمان و... و. برگزار شد و درحالی طرح اعزام شبه کاروانی را مورد بررسی قرار داد که تا پیش از این سازمان حج و زیارت هنگام اربعین، تمام اعزامی های کاروانی را متوقف می کرد تا از ظرفیت موجود در عراق برای پوشش بیشتر زائران انفرادی و آزاد استفاده شود.
انتهای پیام