به گزارش ایسنا، سید کامل تقوینژاد رئیس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا، درباره راه چاره سازمان امور مالیاتی برای برخورد با حسابهای اجارهای اظهار کرد: قانون مالیاتهای مستقیم تکلیفی دارد که هر گونه فعالیت و خرید و فروش بالای پنج میلیون تومان باید از طریق سیستم بانکی انجام شود. بنابراین بانکها با توجه به سامانه قوی اطلاعاتی که دارند باید نسبت به شناسایی دقیق سپرده گذاران و کسانی که به فعالیت بانکی اشتغال دارند اقدام کنند، طبیعتا در موضوع حسابهای اجاره ای نیز باید با کمک مراکز پولشویی بانکها نسبت به شناسایی این افراد اقدام شود.
وی افزود: در گذشته مشکلاتی درباره کارتهای بازرگانی وجود داشت و کسانی بودند که با نام افراد کم درآمد در مرزها کارت بازرگانی دریافت میکردند که این موضوع نیز بررسی و تلاش شد که افراد واقعی شناسایی شوند. در این مورد هم باید نسبت به اینکه حسابها متعلق به افرادی است که به طور واقعی مالک این پول هستد اقدام شود که اگر درآمدی کسب شود، نسبت به شناسایی مالیات آن اقدام شود.
تقوینژاد همچنین در بخشی از سخنانش بیان کرد: سازمان امور مالیاتی در جهت مبارزه با فرار مالیاتی اقدامات هوشمندانهای انجام داده است از جمله می توان به شرکتهای صوری اشاره کرد که نسبت به صدور فاکتورهای صوری و جعلی اقدام میکنند. در این زمینه 2000 شرکت شناسایی شده و این شرکتها نامشان در سامانه سازمان امور مالیاتی بت شده و کسانی که مبادرت به خرید و فروش کالا می کنند و اگر در لیست سیاه نام این شرکتها است از این فاکتورها استفاده نکنند.
وی بیان کرد: سازمان امور مالیاتی شناسایی شرکت های صوری را با جدیت پیگیری میکند و سازمان امور مالیاتی شرکتی را در این زمینه در کرج شناسایی کرد و آن را در اختیار دادگاه قرار دادیم و دادگاه در مرحلهای که در حال رسیدگی به این پرونده بود با اعتراف مدیر آن شرکت صوری متوجه شد یکی از کارکنان اداره مالیاتی کرج هم با ایشان همکاری کرد. وقتی آن فرد با همکاری حراست در اختیار دادستانی قرار گرفت، اعتراف کرد که به صورت شبکهای کار می کرده است و تعداد دیگری در اداره سازمان کرج با آن ها تبانی کرده بودند. این موضوع با همکاری اداره اطلاعات و دادستانی انجام شد و کسانی که در سازمان نیز با آنها همکاری می کردند شناسایی شدند. دادستانی همچنان در حال شناسایی است و تعدا فاکتور نیز در حال بررسی است.
انتهای پیام