به گزارش ایسنا، فضل الله ایرجی کجوری، با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و شورای اجتماعی وزارت کشور پیرامون پیشگیری از آسیب های اجتماعی، افزود: کارگاه های پیشگیری از سوء مصرف الکل به منظور آگاه سازی دانشجویان پیرامون شناخت، عوارض و مضرات مصرف مشروبات الکلی می باشد.
وی بیان داشت: تبیین باورهای غلط در خصوص سوء مصرف این ماده(اعتیاد آور نبودن، افزایش سلامتی، شادی آوری)، تقویت و توجه به بنیانهای اعتقادی(نظر قرآن و روایات منقول از پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) در خصوص حرمت شرعی مصرف الکل)، عوارض و تأثیرات سوء مصرف الکل(عوارض کوتاه مدت و بلند مدت)، تقویت اعتماد به خویشتن و احترام به خود(مهارت «نه» گفتن)، پیوند الکل با سایر آسیبهای اجتماعی از جمله مواد مخدر و روان گردان ها از اصلی ترین محورهای این کارگاه ها است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی افزود: اگرچه میزان سوء مصرف این نوع مشروبات در میان دانشجویان نسبت به سایر جامعه بسیار پایین تر است لکن در معرض خطر بودن و شیوع این آسیب اجتماعی در میان جوانان، پیشگیری و آگاه سازی در این زمینه را بدیهی می سازد. از طرف دیگر دانشجویان و دانشگاهیان به عنوان قشر تاثیر گذار می توانند سایر اقشار جامعه را در این زمینه مطلع کنند.
ایرجی کجوری با اشاره به اولویت حضور فعالان فرهنگی، دانشجویی و ورودی های جدید در این کارگاه ها، تاکید کرد: برگزاری این کارگاه ها از ابتدای اسفند ماه با ابلاغ وزارت علوم در دانشگاه ها آغاز شده است و پیش بینی می شود حداقل یک ماه زمان ببرد. هر کارگاه به مدت 4 ساعت و با بکارگیری اساتید مجرب برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ وی تاکید کرد: پیش از این کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در برخی از دانشگاه ها صورت گرفته و اینک به صورت متمرکز و منسجم در دانشگاه های استانهای غربی کشور برنامه ریزی شده است. سوء مصرف الکل و مشروبات الکلی یکی از زیرشاخه های اعتیاد قرار دارد که پیرو دغدغه های مقام معظم رهبری در این خصوص به صورت یک برنامه فوق العاد در معاونت فرهنگی وزارت علوم و دانشگاه ها در حال پیگیری است.
انتهای پیام