به گزارش ایسنا، بررسیها نشان میدهد فشارهای اقتصادی، بسیاری از خانوادههای چینی را برای افزایش تعداد اعضای خانواده بیمیل کرده و به همین دلیل دولت این کشور به دنبال آن است که با ارائه یارانه و هدایا به خانوادهها آنان را تشویق کند صاحب فرزند دوم شوند.
در سال ۲۰۱۶ نرخ تولد در چین به بیش از ۱۷ میلیون رسید که از سال ۲۰۰۰ در بالاترین سطح خود بوده است. در اواخر سال ۲۰۱۵ دستورالعملی در چین صادر شد که طبق آن تمامی والدین اجازه پیدا کردند به دلیل بالا رفتن میانگین سنی جمعیتی دو فرزند داشته باشند.
"وانگ پیان" معاون وزیر خانواده و سلامت ملی چین گفت: داشتن فرزند دوم حق همه خانوادههاست اما نبود استطاعت مالی مانع از اجرایی شدن این تصمیم شده است.
نتیجه مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۵ نشان داد ۶۰ درصد خانوادههای شرکت کننده در یک مطالعه آماری نسبت به داشتن فرزند دوم بیمیل هستند که این بیرغبتی بیشتر به دلیل فشارهای مالی است.
نرخ زاد و ولد در چین در جهان در پایین ترین میزان بوده و موضوع بالا رفتن میانگین سن جمعیت مقامات این کشور را نگران کرده است.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، در دهه ۱۹۷۰ به منظور محدود کردن رشد جمعیت در چین سیاست تکفرزندی در این کشور اعمال شد که این سیاست در سال ۲۰۱۵ برداشته شد.
انتهای پیام