رفع تصرف از 275 هکتار اراضی راه و شهرسازی در فارس

فرمانده یگان حفاظت راه و شهرسازی فارس گفت: بیش از 275 هکتار از اراضی تصرف شده ملی این استان با پیگیری‌های فراوان و براساس دستور مقام قضائی، رفع تصرف شد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ عسکر پرتو حجم اراضی تصرف شده در فارس را 257 هزار و 72 مترمربع اعلام و اضافه کرد: ارزش این اراضی 99 میلیارد و 374 میلیون ریال ارزیابی شده است.

وی گفت: اراضی رفع تصرف شده مربوط به روستاهای قلات و شاهپورجان و شهرستان‌های استهبان، زرین‌دشت و بوانات بوده است.

پرتور افزود: در راستای صیانت و حفاظت از اراضی ملی و حفظ حقوق بیت‌المال یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی فارس با حکم مقام قضایی اقدام به رفع تصرف و قلع و قمع این اراضی کرده است.

فرمانده یگان حفاظت راه و شهرسازی فارس از شهروندان درخواست کرد که قبل از اقدام به خرید یا فروش اراضی، استعلام‌های لازم را از مراجع مختلف منجمله راه و شهرسازی، اخذ و از صحت اسناد اراضی اطمینان حاصل کنند.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۷:۱۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 95120704549
  • خبرنگار :