به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی کشور، بهمن نامورمطلق - معاون صنایع دستی کشور - در این مراسم گفت: در گذشته بهدلیل شرایطی که ایجاد شده بود، صنایع دستی ایران در انزوا و فراموشی بود؛ اما اکنون خوشبختانه ما در دنیا بیش از گذشته شناخته شده و مورد توجه هستیم و به بازارهای جهانی بازگشتهایم. خوشبختانه امسال سال خوبی برای صنایع دستی بود. در این سال به پیشرفتها و اتفاقات خوبی در حوزه صنایع دستی دست یافتیم.
او درباره چگونگی انتخاب ایران برای افتتاح این دفتر، اظهار کرد: پس از برگزاری موفقیتآمیز هجدهمین مجمع شورای جهانی صنایع دستی در ایران و مجمع آسیا و اقیانوسیه در تبریز با توجه به موفقیتها و نیز با موافقت همپای ایران در منطقه غرب آسیا، کشور عمان مقرر شد این دفتر در ایران راهاندازی شود.
رئیس صنایع دستی در منطقه غرب آسیا همچنین تاکید کرد: امیدواریم این اتفاق زمینهساز اتفاقات و پیشرفتهای قابل توجهی در زمینه صنایع دستی ایران و نیز باعث همگرایی بیشتر هنرمندان کشورهای مختلف در آموزش و ترویج صنایع دستی باشد.
در ادامه این مراسم، غدا هیجاوی نیز گفت: امیدواریم با افتتاح این دفتر شاهد اتفاقات بسیار مناسب در حوزه رونق و تولید و صادرات صنایع دستی در ایران و کشورهای منطقه غرب آسیا باشیم.
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایعدستی ادامه داد: افتتاح این دفتر یک حرکت ارزشمند است و امیدواریم بتوانیم با پنج منطقه دیگر در آسیا این همکاریها را ادامه دهیم. افتتاح این دفتر آغاز همکاریهای شورایجهانی صنایعدستی با ایران و عمان است و در همین ارتباط میتوان در حوزههای مختلف از جمله تاسیس پایگاه اطلاعرسانی غرب آسیا، تبادل کارشناسان و برگزاری دورههای آموزشی در غرب آسیا همکاری کرد.
او با اشاره به همکاریهای ایران و عمان برای افتتاح این دفتر در تهران، اظهار کرد: ایران و عمان دو کشور بزرگ و شناختهشده در حوزه صنایع دستی هستند که نقش مهمی در تقویت صنایع دستی در غرب آسیا دارند. ایران در حوزه صنایع دستی پیشرفتهای بسیار مناسبی داشته و توانسته است جایگاه خوبی را برای خود بهدست آورد. هنرمندن صنایع دستی این کشور نهتنها سرمایهای برای ایران بلکه یک سرمایه جهانی هستند.
هیجاوی بیان کرد: از اینکه این دفتر در تهران افتتاح شده است، بسیار خوشحالم و امیدوارم افتتاح این دفتر بتواند به رونق صنایع دستی در ایران و منطقه غرب آسیا هرچه بیشتر کمک کند.
خانه مرحوم دکتر سیاوش شقاقی (عمارت کوشک) مربوط به اواخر دوره قاجار است. این خانه فروردین ۱۳۷۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
انتهای پیام