اسماعیل قربانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: طی سال جاری 61 مورد پدیده فرار دختران از خانه در این استان رخ داده که این شاخص در مدت مشابه سال گذشته 32 مورد بوده است.
وی ادامه داد: بیشتر زنان و دخترانی که از خانه فرار میکنند دارای تحصیلات در مقطع راهنمایی، متاهل و در بازه سنی 16 تا 18 سال هستند. منازل دوستان بیشتر مکان هایی هستند که زنان و دختران پس از فرار از خانه اول به آنجا پناه میبرند.
قربانی، مهمترین دلایل فرار دختران و زنان از خانه را در این استان ازدواج های اجباری، خشونتهای خانگی، اختلافات خانوادگی و اعتیاد برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: سوء استفاده های کاری و جنسی، روابط نامشروع، اعتیاد و تکدی گری از مهمترین آسیبهایی است که زنان و دختران فراری از خانه را تهدید میکند.
وی با بیان اینکه از طریق نیروی انتظامی این دختران و زنان فراری پس از گذشت یک تا سه روز از فرار خود از منزل به بهزیستی تحویل داده میشوند، افزود: به منظور تحویل این افراد با خانوادههای آنان هماهنگیهای لازم انجام میشود این در حالیست که تعدادی از خانوادهها از تحویل آنان امتناع میکنند.
قربانی یادآورشد: زنان و دخترانی که خانواده برای تحویل گرفتن آنان به این سازمان مراجعه نمیکنند، به صورت بلند مدت در مراکز تحت پوشش بهزیستی نگهداری خواهند شد.
وی عنوان کرد: بهزیستی اقداماتی از طریق مصاحبه، مشاوره، ارجاع به روان پزشک، بازدید از منزل فرد آسیب دیده و صحبت با خانواده آنان را انجام میدهد.
انتهای پیام