به گزارش ایسنا، سرهنگ علی کریمی در اینباره گفت: چندی پیش یکی از شهروندان کرمانشاهی با مراجعه به پلیس فتا اعلام کرد که از طریق شبکه اجتماعی با شخصی که ادعا میکرده کارگزار سفارت است آشنا شده، اما نهایتا به این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تیمی از کارآگاهان فتا رسیدگی به پرونده را در دستور کار خود قرار دادند، گفت: طبق اظهارات شاکی زن کلاهبردار ادعا کرده که میتواند برای مالباخته ویزا تهیه کند و با این شگرد مبلغ 85 میلیون ریال از وی کلاهبرداری کرده بود.
کریمی با بیان اینکه مالباخته مدتی بعد متوجه دروغ بودن ادعای این زن شده بود، گفت: کارشناسان پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و با توجه به توان علمی و با استفاده از امکانات فنی و پلیسی سرانجام موفق به شناسایی متهم شده و با هماهنگی مقام قضائی وی را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.
وی با بیان اینکه متهم در مواجهه با مستندات موجود لب به اعتراف گشود، اضافه کرد: این فرد پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.
مرکز اطلاعرسانی پلیس فتا نیز با اشاره به این خبر به شهروندان هشدار داد: نباید بدون هیچ تحقیقی به دیگران اعتماد کنیم، فضای سایبر محلی است که هر کسی به راحتی میتواند خود را در آن شخصی دیگر جلوه دهد لذا قبل از اعتماد باید به صورت حضوری به سازمان، شرکت، سفارت و یا ... مراجعه و از صحت گفتههای مخاطب خود مطمئن شویم .
انتهای پیام