به گزارش ایسنا، سمیه عسگریان امروز 20 بهمن ماه در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی مدیریت خشم، اظهار کرد: این نیاز به مداخله دانشآموزان در حوزه مدیریت خشم میتواند به صورت درمانی، توانمندسازی و آگاهیبخشی باشد.
وی با اشاره به اینکه یکی از نیازهای اساسی جامعه ما مهارت مدیریت خشم است، ادامه داد: 80 درصد از دانشآموزان استان نیاز به آموزش در این حوزه دارند بنابراین باید به صورت تخصصی وارد آموزش مهارت خشم شویم و به دانشآموزان آموزشهای ویژه در این زمینه بدهیم.
رئیس اداره مشاوره آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به جمعیت موزائیکی ناحیه پنج و اینکه این ناحیه در حوزه مدیریت خشم نیاز به مداخله بیشتری نسبت به سایر نواحی مشهد دارد این ناحیه برای ایجاد کلینیک تخصصی مدیریت خشم تعیین شد.
عسگریان عنوان کرد: هدف طولانیمدت ما تحت پوشش قرار گرفتن ناحیههای همجوار ناحیه پنج همچنین مناطقی که با این معضل درگیر هستند، است.
وی با اشاره به اینکه 20 درصد از افراد جامعه نیاز به مداخلات روانشناختی دارند، خاطرنشان کرد: در مراکز مشاوره تنها مداخله درمانی را مدنظر قرار ندادهایم بلکه کارگاههای توانمندسازی هم برگزار میکنیم.
رئیس اداره مشاوره آموزش و پرورش خراسان رضوی یادآور شد: مراکز مشاوره یکی از مکانهایی است که نیاز است خیران به آن وارد شوند و در این زمینه به ما یاری کنند.
عسگریان خاطرنشان کرد: براساس آماری که دادگستری اعلام کرده است، در سال گذشته 15 میلیون پرونده قضایی در کشور تشکیل شده با توجه به اینکه هر پرونده دو طرف دعوی دارد بنابراین حداقل 30 میلیون نفر درگیر پرونده قضایی بودهاند و با توجه به درگیری اعضای خانوادهها میتوان گفت حدود 50 میلیون نفر در سال گذشته درگیر پرونده قضایی بودهاند.
وی ادامه داد: بسیاری از پروندههای قضایی به عدم مدیریت خشم مربوط میشود اگر افراد مدیریت خشم را یاد داشته باشند، پرونده قضایی تشکیل نخواهد شد.
انتهای پیام