سید محمدرضا امیری تهرانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه در طرح بزرگ و فراگیر «اعتلا و ساماندهی علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور» گروه کثیری از نخبگان علوم انسانی در سطح کشور همراه با اعضای هیأت علمی پژوهشگاه حضور دارند، اظهار کرد: فاز صفر(طراحی موضوعات پروژهها) طرح اعتلا انجام و در کمیته علمی مطرح شده است، همچنین کارگروههای تخصصی نیز حول محور این طرح مباحثی ر ا مطرح کردهاند.
مدیر امور پژوهشی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی افزود: در حال حاضر نیز بیش از 130 طرح و پروژه تحقیقاتی برای طرح اعتلا ارسال شده که از این تعداد طرحنامه 20 پروژه تعریف و بررسی شده است.
وی ادامه داد: طرحنامه این 20 پروژه تحقیقاتی در حال طی کردن مراحل داوری بوده که پس از این مرحله وارد فاز انعقاد قرارداد میشود که به احتمال زیاد تا پایان سال شاهد عملیاتیسازی این موضوع خواهیم بود.
امیری تهرانی همچنین از شکل گیری شبکه نخبگانی خصصی در حوزه مطالعات قرآنی و حدیث خبر داد.
به گزارش ایسنا، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در جهت افزایش توان پژوهشگاه در مسیر ارتقای منزلت مجموعه علوم انسانی در کشور و کمک به کارآیی و کارآمدی علوم انسانی در عرصه ملی و فراملی "طرح اعتلا و ساماندهی علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور" را در سه لایه شامل مباحث بنیادین و نظری، راهبردی و بازشناسی انتقادی - تاریخی و رویکردهای کاربردی که به کاربست و مهارتافزایی رشتههای علوم انسانی منجر شد، به صورت شبکهای و منظومهای تنظیم کرد.
این طرح با هدف تبدیل شدن به پشتوانهای نظری برای مجموعه نظام آموزش عالی جهت تدریس طراحی شد زیرا به گفته متولیان امر محصولات این طرح میتواند در دانشگاهها به عنوان منابع مادر و اصلی تلقی شود و از طرفی پشتوانهای برای «شورای تحول علوم انسانی» باشد.
انتهای پیام