به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی محیط زیست گلستان ، پروین فرشچی در جلسه کمیته ملی نجات خلیج گرگان که در استانداری گلستان برگزار شد، با بیان این که مراحل نجات خلیج گرگان مشابه مراحل نجات دریاچه ارومیه است، اظهار کرد: هرچند اعتقاد داریم که نجات دریاچه ارومیه هم کند بود اما هم اکنون باید با فعالیت بیشتر زمان از دستداده در خصوص خلیج گرگان را جبران کنیم. اینکه استاندار گلستان دغدغه زیست محیطی دارد و به دنبال راهکاری برای نجات خلیج گرگان است، اهمیت بسیاری دارد.
وی عنوان کرد: زمان زیادی را برای نجات این خلیج از دست داده ایم و این جلسه خیلی زودتر از این باید تشکیل می شد.
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست با تاکید بر مشخص شدن نقشه راه و نتیجهگیری نهایی در خصوص نجات خلیج گرگان، افزود: در این کارگروه تمام ذینفعان حضور دارند. باید با سرعت نقشه راه نجات خلیج گرگان تدوین شده و مصوبه هیات دولت مراحلش را طی کند و به مرحله اجرا برسیم.
فرشچی با اشاره به اینکه طرح نجات خلیج گرگان شامل مجموعه تالاب میانکاله، لپوی زاغمرز و خلیج گرگان میشود، خاطرنشان کرد: ما از زمان داده شده به خوبی استفاده نکردهایم اما مطالعه بیشتر نیاز نیست و باید با تشکیل زیر کمیته ۶ نفره راهکارهای فوری، بررسی و نتایج این زیرکمیته فرعی به تائید کارگروه اصلی برسد.
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست ادامه داد: این زیرکمیته با محوریت سازمان حفاظت محیطزیست باید ظرف ۱۵ تا ۲۰ روز آینده راهکارهای کوتاه مدت برای نجات خلیج گرگان را ارائه و مشخص کند.
انتهای پیام