سعید مومنی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه روستاهای اطراف جاده چالوس صعب العبور هستند، گفت: گازرسانی به این روستاها نیاز به سرمایه دارد و از آنجایی که پراکندگی این روستاها زیاد است برای سرمایه گذار جذابیتی ندارد.
وی با بیان اینکه گازرسانی به مصرف کنندگانی که سرانه انشعاب آن ها زیر شش میلیون تومان باشد انجام میشود، اظهار کرد: برابر با بند "ق" تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ که بر اساس آن وزارت نفت مجوز مدیریت سرمایهگذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار را برای کاهش مصرف انرژی در کشور از مجلس دریافت کرده است، اگر سرانه انشعاب بیش از شش میلیون تومان باشد، نمیتوان از طریق لوله کشی گازرسانی کرد و باید از طرق دیگر سوخت این مصرف کنندگان را تامین کرد.
او خاطرنشان کرد: از آنجایی که مسیر روستاهای اطراف جاده چالوس کوهستانی و صعب العبور است و برای گازرسانی به این روستاها باید سنگ را شکافت، هزینه گازرسانی آن ها بیش از شش میلیون تومان می شود، بنابراین باید به سراغ سوختهای دیگر از جمله نفت سفید، گاز مایع، سیانجی یا الپیجی رفت.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر گازرسانی به این روستاها نیاز به سرمایه گذار دارد و از آنجایی که پراکندگی این روستاها زیاد است انجام این کار برای سرمایه گذار جذابیتی ندارد.
انتهای پیام