دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی در پاسخ به ایسنا:

مرام‌نامه اخلاقی برای جلوگیری از مرزبندی‌ها تنظیم می‌کنیم

«طالب ریفاعی» گفت:‌ سازمان ملل دنبال مرام‌نامه اخلاقی است که می‌تواند از مرزهایی که باعث جدایی ملت‌ها می‌شود جلوگیری کند.

به گزارش ایسنا، دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی در نشستی که با حضور رسانه‌های ایرانی در حاشیه هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری با همراهی معاون گردشگری کشور و رئیس فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری برگزار شد، در پاسخ به سوال این خبرگزاری مبنی بر اینکه با توجه به سیاست‌های منزوی‌کننده برخی کشورها از جمله آمریکا که با اعمال محدودیت‌هایی در صدور ویزا به ویژه برای اتباع ایرانی سبب جداسازی و مرزبندی شده این سازمان که قائل به شکست سیاست‌های منزوی‌کننده جهان است، چه نفوذ و تدبیری برای حل مشکلاتی از این دست و ایجاد جریان آزاد گردشگری بین ملل می‌تواند داشته باشد، اظهار کرد:‌ سازمان ملل متحد و سازمان جهانی جهانگردی به عنوان کارگزار معتقدند هیچ نزاع و جنگی نباید صورت گیرد و چیزی به نام دیوار و مرزبندی نباید وجود داشته باشد.

تنظیم مرام‌نامه‌ اخلاقی برای جلوگیری از جدایی ملت‌ها

وی اضافه کرد: سازمان ملل متحد مرجع قانون‌گذار نیست و در موضعی نیست که قوانین را برای اصلاح نظم بخشد، ولی در هر حال ما به دنبال مرام‌نامه‌ای اخلاقی هستیم که می‌تواند از مرزهایی که باعث جدایی ملت‌ها می‌شود جلوگیری کند.

وی ادامه داد: اگر به صحبت‌های رئیس جمهور ایران در افتتاحیه کنوانسیون گوش داده باشید، متوجه می‌شوید که جایگاه حال حاضر ایران کجاست. آقای روحانی اشاره داشتند که فرهنگ و ملت‌ها در کنار هم هستند نه در مقابل یکدیگر و سفر و گردشگری آن چیزی است که ملت‌ها را به هم نزدیک می‌کند.

«ریفاعی» همچنین از جایگاه شخص حقیقی‌اش و نه به عنوان دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی در پاسخ به این سوال گفت: باورم بر این است که این موضوع (مرزبندی) نباید اتفاق بیافتد. جداسازی سیاستی است که باعث آسیب می‌شود و آینده‌ای را رقم نمی‌زند.

او در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد:‌ من نیز مانند رئیس فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری بار اولی نیست که به ایران سفر می‌کنم، هر دفعه که این کشور را می‌بینم به این نتیجه می‌رسم که جاذبه‌های زیادی برای کشف وجود دارد. ایران مرجع تاریخ و فرهنگ است و همواره یکی از مکان‌های تاریخی که مورد بازدید گردشگران قرار می‌گیرد این کشور است. هر کسی هم که می‌خواهد از جاده ابریشم عبور کند، حتما ایران را می‌بیند.

قبل از جهان غرب، ایران به مفهوم گردشگری پی برد

دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی با بیان اینکه قبل از آنکه غرب به مفهوم گردشگری پی ببرد، ایران به این مفهوم رسیده بود، اظهار کرد: در سال‌های گذشته ایران در صنعت گردشگری جایگاه شایسته‌ای نداشت، اما کنفرانس امروز می‌تواند تعیین کننده بسیار ساده‌ای باشد تا ایران بار دیگر به صنعت گردشگری برگردد و در جایگاهی که شایستگی‌اش را دارد قرار گیرد. این همان دلیلی بود که مرا به ایران کشاند تا در این کنفرانس شرکت کنم و همین دلیلی حضور رئیس جمهور ایران در مراسم امروز بود.

وی ادامه داد: اگر به سخنان آقای روحانی گوش کرده باشیم، به خاطر خواهید آورد که ایشان اشاره کردند باید به گردشگری توجه شایسته و لازمی شود. پس به ما کمک کنید این پیام ساده را بار دیگر به جهان منتقل کنیم.

«ریفاعی» با اعلام این پیام که ایران به صنعت گردشگری بازگشته است، از رسانه‌های حاضر خواست این جمله را تکرار کنند تا بازگشتی با اعتماد به نفس رخ دهد و این پیام در سطح گسترده به دنیا منتقل شود.

دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی که برای شرکت در هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری سفری یک روزه به ایران داشت، بعدازظهر امروز (شنبه) تهران را ترک خواهد کرد. او در حاشیه این سفر و کنوانسیون دیداری دو جانبه با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری داشت.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95110905915
  • خبرنگار : 71021