به گزارش خبرنگار ایسنا، علی حسین حسین زاده امروز (9 بهمن ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ساعت 5 صبح امروز برق بخش عظیمی از اهواز قطع و منجر به قطعی آب در بیشتر مناطق شهرستان اهواز شد و علت این اتفاق، گرد و غبار شدیدی بود که از روز گذشته در سطح استان خوزستان شکل گرفت.
وی افزود: این گرد و غبار به ویژه در سطح شهرستان اهواز تاثیرگذار بود که منجر به کنسل شدن پروازهای روز گذشته نیز شد. در این شرایط خروج مردم از خانه ها نیز به سختی امکان پذیر بود و کاهش قدرت دید به حدی بود که به سادگی امکان تردد در شهر امکان پذیر نبود.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: متاسفانه این حجم گرد و غبار روی ایستگاه های ورودی برق اهواز نیز تاثیرگذار بود؛ حجم خاک در سه ایستگاه ورودی و نم نم بارانی که امروز صبح داشتیم موجب شد سیم های اتصال کابل در این ایستگاه ها با مشکل مواجه شود و انتقال برق هم متوقف شد.
وی ادامه داد: 5 ایستگاه ورودی برق در شهرستان اهواز داریم که از این تعداد، سه ایستگاه دچار مشکل شدند و قطعی برق در این ایستگاه ها موجب قطعی برق در بسیاری از مناطق شهرستان اهواز شد و در نهایت آب و برق از ساعت 5:30 صبح امروز قطع شد.
حسین زاده بیان کرد: برای برطرف کردن این مشکل لازم بود که محل اتصال برق این ایستگاه ها مورد شست و شو قرار گیرد. از ساعت 6 صبح اکیپ های برق منطقه ای کار را آغاز کردند ولی به دلیل گستردگی این ایستگاه ها، شست و شو نیاز به زمان بیشتری داشت. امروز با مسئول توانیرو کل کشور نیز تماس گرفتم و او دستور ویژه داد تا هر چه سریعتر کار شست و شوی این ایستگاهها انجام و برق وصل شود.
وی گفت: قرار بود تا ساعت 11 این عملیات انجام شود ولی با توجه به این که هوای امروز اهواز ابری بود، شست و شو و خشک شدن به زمان بیشتری نیاز داشت. بر این اساس امروز صبح مدارس را تعطیل کردیم و باتوجه به این که تا ساعت 11:30 برق شهرستان وصل نشد، با کاهش ساعت اداری ادارهها نیز موافقت کردیم و از ساعت11:30 ادارات شهرستان های اهواز و کارون نیز تعطیل شدند. امیدواریم تا بعد از ظهر امروز طبق آن چه قول داده اند، کار شست و شو به اتمام برسد و برق وصل شود.
وی عنوان کرد: باید پیش بینی های بیشتری در زمینه گرد و غبار داشته باشیم. بحث ریزگردها یک بحث داخلی و بین المللی است و برای حل آن زمان زیادی نیاز است و تدابیر بسیار و مطالعات جامعی را می طلبد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: به هر حال استان خوزستان باید پیش بینی هایی برای آمادگی بیشتر در این زمینه داشته باشد. مطمئنا این موارد با گستردگی بیشتر در دستور کار ستاد بحران قرار خواهد گرفت تا از طریق مرکز برخی امکانات و تجهیزات ضروری را داشته باشیم. باید تجیهزات را با اعتباراتی که می دهند کامل تر کنیم تا زمانی که بحث ریزگردها به صورت ریشهای حل شود.
انتهای پیام