مهمترین مصوبات و ایرادات برنامه ششم توسعه به روایت «موسوی‌لارگانی»

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت برای برنامه ششم برنامه نداد و تنها یک سری احکام داد که کار درستی نبود.

سیدناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مهم‌ترین مصوبات برنامه ششم توسعه، اظهار کرد: برنامه ششم توسعه 144 ماده دارد که یک سری بندهای الحاقی نیز به آن اضافه شد. یکی از مهم‌ترین مصوباتی که در برنامه ششم توسعه داشتیم در بحث آب بود که مجلس در این خصوص چند مصوبه داشت که بر اساس این مصوبات مدیریت کلان کشور باید بتواند مبحث آب و کمبود آن را که یکی از مشکلات اصلی کشور است، مدیریت کند.

وی افزود: مورد دومی که در برنامه ششم توسعه لحاظ شده است که به اعتقاد بنده می‌تواند در بهبود اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد معافیت مالیاتی برای مناطق محروم و آن سرمایه‌گذارانی است که اشتغال ایجاد می‌کنند. با توجه به رکودی که در کشور است این معافیت مالیاتی و حمایت از سرمایه‌گذاران کارآفرین تأثیر زیادی در رفع رکود اقتصادی و حل بخشی از مشکلات بیکاری دارد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «البته برنامه ششم توسعه یک سری ایرادات اساسی دارد» گفت: دولت برای برنامه ششم برنامه نداد و تنها یک سری احکام داد که کار درستی نبود. در مقابل مجلس هم آمد بندهایی را که انجام دادنش برای دولت غیرممکن است از پیش روی دولت برداشت.

موسوی لارگانی تصریح کرد: نکته‌ای که خیلی مهم است و روی آن دقت نشد این بود که در برنامه ششم توسعه بعضی قوانین دائم با مصوبات مجلس تبدیل به قانون موقت شد که اصولی نبود. نباید قانون دائم را به قانون 5 ساله تغییر می‌دادیم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: نکته دیگری که در برنامه ششم توسعه به آن توجه نشد این بود که بعضی از بندها و مواد این برنامه با قانون اساسی و با اصل 75 و 85 و... مغایرت داشت که احتمال دارد شورای نگهبان این مواردی را که ایراد داشت به مجلس برگرداند.

وی ادامه داد: در برخی مواقع وظیفه نظارتی خودمان را که همان نظارت بر اجرای قوانین است را انجام نداده‌ایم و در برنامه ششم توسعه دولت را موظف و مکلف کرده‌ایم که به بندهای قانونی عمل کند. ما نباید قانون را تأیید کنیم چراکه  قانون برای عمل کردن نظارت می‌خواهد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برنامه ششم توسعه جنبه منطقه‌ای یا استانی ندارد و یک برنامه ملی، توسعه‌ای و 5 ساله است. مواردی که در خصوص آب، اشتغال و بهداشت در این برنامه آمده است برای کل کشور در نظر گرفته شده است و برای مسائل استان اصفهان باید در بودجه متمرکز شویم که برنامه‌ای یک ساله است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95110200780
  • خبرنگار :