به گزارش ایسنا محمدرضا قمی با اشاره به آغاز به کار این کارگروه، افزود: این کارگروه و اعضای اولیه آن از شاخههای مختلف علوم مرتبط تشکیل شدهاند و هدف این کارگروه تولید شغلهای فناورانه در کشور است؛ لذا در نظر داریم در این کارگروه ستاد بتوانیم یک صنعت را شکل دهیم و بازوهای آن را کامل کنیم، طرحها را امکانسنجی کنیم و گروهها را از نظر توانایی فنی مورد بررسی قرار دهیم.
قمی، هدایت طرحهای تحقیقاتی در این حوزه به سمت نیازهای صنعتی را از اهداف این کارگروه نام برد و یادآور شد: در این راستا شبکه آزمایشگاهی لیزر اقدام مناسبی بوده که از سوی ستاد توسعه فناوری نانو اجرایی شده است؛ چراکه بسیاری از مؤسسات و دانشگاهها عضو این شبکه هستند ولی جای حوزه لیزر در این شبکه خالی احساس میشود.
دبیر کارگروه لیزر، ستاد توسعه فناوری لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری خاطرنشان کرد: با هماهنگیهایی که با رییس شبکه آزمایشگاهی صورت گرفت، در نظر داریم جایی برای ارائه خدمات فرآوری مواد به کمک لیزر در کشور داشته باشیم و به جامعه خدماتدهی شود.
به گفته وی، به این صورت در قدم اول شبکههای فعال حوزه لیزر میتوانند بعد از معرفی از تسهیلات این شبکه آزمایشگاهی استفاده کرده و رشد پیدا کنند.
قمی، حمایت از پژوهشسراهای دانشآموزی و آزمایشگاههای دانشجویی را از دیگر اقدامات این کارگروه دانست و یادآور شد: در این برنامهها قصد نداریم فعالیتهای دولتی شکل بگیرد، بلکه درصدد هستیم تا شرکتهای دانشبنیان فعال شوند و ستاد لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی نیز از آنها حمایت کنند.
دبیر کارگروه لیزر، از نامگذاری روزی به نام «لیزر» در کشور خبر داد و گفت: مناسبتی که برای نامگذاری این روز در نظر گرفته شد، مصادف با روز تولد «پروفسور علی جوان» دانشمند نامآور حوزه لیزر است.
انتهای پیام