تحصیل 30 دانش‌آموز اوتیسم در مدارس قزوین

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قزوین از تحصیل 30 دانش‌آموز اوتیسم در مدارس استان خبر داد.

 به گزارش ایسنا، سالار قاسمی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قزوین اظهار کرد: بالغ‌بر 30 دانش‌آموز دارای مشکل اوتیسم در مدارس استثنایی استان تحصیل می‌کنند.


وی افزود: در سال تحصیلی جاری، 11 دانش‌آموز اوتیسم در 3 کلاس در آموزشگاه استثنایی میثاق، 4 دانش‌آموز در یک کلاس در آموزشگاه استثنایی بیاضیان محمدیه و 4 دانش‌آموز در یک کلاس در آموزشگاه استثنایی اندیشه الوند مشغول به تحصیل هستند، سایر دانش‌آموزان نیز در کلاس‌های خاص در مدارس استثنایی در کنار سایر دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قزوین خاطرنشان کرد: علاوه بر تحصیل دانش‌آموزان اوتیسم در مدارس خاص، تعداد 7 دانش‌آموز اوتیسم در مدارس عادی به شیوه تلفیقی تحصیل می‌کنند و از خدمات خاص بهره می‌برند.

وی اضافه کرد: مربیان و معلمان این گروه از دانش‌آموزان، آموزش‌ها و دوره‌های خاص آموزشی را گذرانده‌اند تا با استفاده از آخرین شیوه‌های تدریس به آموزش این گروه از دانش‌آموزان بپردازند.

قاسمی تصریح کرد: این گروه از دانش‌آموزان از خدمات گفتاردرمانی و کاردرمانی مراکز آموزشی استثنایی نیز زیر نظر مربیان و متخصصین مجرب استفاده می‌کنند.


انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ دی ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 95101911478
  • خبرنگار :