به گزارش ایسنا، دکتر امیرحسین جمشیدی گفت: در سالهای گذشته و بر اساس سیاستها و اسناد بالادستی تلاش کردهایم تا فرآوردههای طبیعی و سنتی را با کیفیت بهتر و تنوع مختلف مجوز دهیم.
وی افزود: در تنوع فرآوردهها سعی بر این بوده که درمان بیماریهای بسیاری را پوشش دهد؛ یعنی برای اکثر بیماریها هدفگذاری بوده است که برای هر بیماری حداقل یک فرآورده طبیعی و سنتی داشته باشیم.
جمشیدی اظهار داشت: در ۱۰ سال گذشته سازمان غذا و دارو در این زمینه موفق بوده است و تعداد فرآوردهها بسیار زیاد شده است؛ به نحوی که حدود یک و دو دهم پروانه در هر روز کاری صادر شده است که این خیلی عدد بزرگی است؛ یعنی از سال ۶۰ تا سال ۸۵، ۱۳۴ فرآورده طبیعی داشتهایم که این عدد امروزه به ۱۸۰۰ فرآورده طبیعی رسیده است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: تفویض اختیاری که یکماه است به معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی داده شده در زمینههای توزیع بهتر، مبارزه با قاچاق فرآوردههای طبیعی و سنتی، عرضه و مجوز دهی به این فراوردهها بسیار تاثیر گذار خواهد بود و مراجعه کنندگان دیگر نیاز نیست مسافتهای طولانی را برای دریافت مجوز به تهران سفر کنند که این عامل موثری در تکریم ارباب رجوع است.
انتهای پیام