به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید روز پنجشنبه در همایش حوزه انقلابی در مدرسه دارالشفا با بیان اینکه مقایسه انقلاب فرانسه و روسیه و صنعتی با انقلاب اسلامی ایران بی مورد است، گفت: اولین نکته مهم آن است که باید انقلاب خود را به خوبی بشناسیم و به دیگران نیز بشناسانیم.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران دنباله نهضت بزرگ پیامبران الهی بود؛ از این جهت این انقلاب را باید انقلابی قرآنی دانست زیرا خداوند در قرآن ما را به پیروی از پیامبر و اولولامر امر کرده است.
این مرجع تقلید تصریح کرد: پیامبران الهی در مقابل طاغوت فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و ... قیام کردند؛ ریشه انقلاب در قرآن با چنین تعابیری بیان شده است؛ انقلاب اسلامی همچنین در روایات نیز ریشه دارد؛ توقیع مبارک که از حضرت مهدی(عج) صادر شده است که در آن، حضرت ما را به تبعیت از روات حدیث هدایت میکنند همه و همه ما را به سمت این انقلاب برد.
این مرجع تقلید گفت: انقلاب ما دارای ارکانی است که نخستین آن، اسلام است؛ دشمنان اسلام را به حاشیه رانده بودند و میگفتند که اسلام 1400 سال پیش نمیتواند مشکلات امروز را حل کند؛ آنها اسلام بدون ظلم ستیزی میخواستند.
آیتالله نوری همدانی بیان کرد: اولین گامی که در اینجا انجام شد، شناساندن اسلام ناب محمدی(ص) بود که امام راحل توانستند این زمینه را در جامعه ایجاد کنند که اسلام را به متن زندگی مردم بیاورند.
وی تصریح کرد: رکن دوم انقلاب اسلامی را مردم تشکیل میدهند؛ مردمی که زیر سلطه و ستم سلاطین عزت خود را از دست داده بودند؛ کاخ نشینان و لذت گرایان باعث شدند که کشور دچار فقر مالی شود؛ امام راحل این مردم را بیدار و هوشیار کردند.
این مرجع تقلید گفت: امام راحل این مردم را بیدار کردند و همین مردم نیز این انقلاب را ایجاد کردند و تا زمانی که مردم با این انقلاب باشند این انقلاب بیمه است و به همین خاطر باید سعی کرد که مشکلات مردم را رفع کرد.
آیتالله نوری همدانی بیان کرد: رکن سوم انقلاب نیز ولایت فقیه است؛ امام راحل توانستند این راهبرد اسلامی را نهادینه کنند و ولایت فقیه را در مقابل ولایت طواغیت در ایران بینان گذاشتند؛ امام و مقام معظم رهبری این ظرفیت دینی را برای مردم به خوبی نشان دادند.
وی تصریح کرد: در این زمینه باید به چند نکته توجه کرد؛ توجه به اسلام ومردمی بودن و زیرچتر مدیریت ولایت فقیه رفتن و جهان شمول بودن انقلاب اسلامی زمینههایی است که باید در این عرصه ایجاد شود.
این مرجع تقلید گفت: امروز نیز تمام مستضعفین و محرومین جهان به انقلاب ما چشم دوختهاند و به سمت ما بازگشتهاند و به دنبال این هستند که ببینند این انقلاب به چه سمتی حرکت میکند.
آیتالله نوری همدانی بیان کرد: انقلاب اسلامی ما اجازه سازش با استکبار را نمیدهد؛ انقلاب اسلامی اجازه سیطره دشمنان به خصوص یهود را بر خود نمیدهد؛ کسانی که هنوز فکر میکنند هنوز میتوانند ما را تحت سیطره قرار دهند اشتباه میکنند.
وی تصریح کرد: نخسبت وزیر انگلستان در بحرین حضور مییابد و به آنها وعده میدهد ولی آنها هنوز نمیدانند که در این انقلاب میلیونها نفر عاشق شهادت در راه این آرمان مقدس هستند؛ ایجاد مجاهدین توانمند و ایجاد تجهیزات جهادی قوی و حماسه آفرین در این زمینه بسیار مهم است.
این مرجع تقلید گفت: علامه طباطبایی بیان کردند که اسلام یک کل واحد است و اگر کسی اسلام را میخواهد باید همه اجزای اسلام را بخواهد؛ نمیتوان به شکل گزینشی با اسلام و احکام دین برخورد کرد؛ امام را نیز باید به کلیت شناخت نه اینکه بخشی از سخنان ایشان را بگیریم و دیگر بیانات ایشان را لحاظ نکنیم.
آیتالله نوری همدانی بیان کرد: امام راحل همیشه بر روی رفع احتیاجات مردم تاکید کردند؛ از دیگر سفارشات امام، رفع تحجر و جلوگیری از فتنهها است؛ همه این مسایل جزیی از کل فرهنگ اسلام بود.
وی تصریح کرد: به قول قرآن دود فتنه به چشم یک طایفه خاص نمیرود بلکه چشم همه مردم و همه گروهها را نیز آزار میدهد؛ امام علی(ع) در نهج البلاغه بیان میکنند که هوا و هوس سرآغاز همه فتنهها است؛ همین هوا وهوس است که باعث میشود که قوانین و بدعتهایی شکل بگیرد.
این مرجع تقلید گفت: اینکه رهبر معظم انقلاب بر بصیرت تاکید دارند به این جهت است که همه ما باید بصیرت داشته باشیم، زیرا امروز تنها اهالی بصیرت و استقامت میتوانند از فتنهها جان سالم به در ببرند.
آیتالله نوری همدانی بیان کرد: اسلام همیشه به دنبال فریادگران بوده است زیرا جنگیدن در مقابل دشمنان نیازمند فریادگری است؛ در سوریه و عراق، کسانی که بصیرت داشتند توانستند در مقابل این هجمات مقابله کنند؛ انقلاب و شهدا هیچگاه کهنه نمیشوند زیرا این عناصر همیشه الهام بخش و درس آموز است.
وی با اشاره به بصیرت افزایی طلاب تصریح کرد: اسلام همیشه فریادگر میخواهند و انقلاب ما نیز نیازمند فریادگر است؛ طلاب باید برای حفظ انقلاب و بصیرت افزایی همیشه فعال باشند؛ باید کارگروههایی ایجاد شوند که فریاد روحانیت در عرصههای مختلف منعکس شود.
انتهای پیام