علی باقر نعمتیزرگران به ایسنا گفت: این بدهیِ سنگین که رقمهای متغیری بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان را شامل میشد، از دولت قبل باقیمانده بود که در دورهای مانع و حتی عامل توقف حضور ایران، بویژه بخش خصوصی در برخی نمایشگاههای بینالمللی گردشگری شد و از طرف دیگر مشکلاتی را برای حوزه تبلیغات و بازاریابی ایران بوجود آورد.
او این بدهیها را به نمایشگاههای بینالمللی گردشگری مهمی چون WTM انگلیس،ITB آلمان،BIT ایتالیا و... مربوط دانست و افزود: درحال حاضر بدهی عمدهای به نمایشگاههای خارجی نداریم، البته ممکن است اختلاف حسابهایی باقی مانده باشد که رقم تعیین کنندهای نیست و مانع حضور ایران در نمایشگاههای خارجی گردشگری نخواهد شد.
نعمتی سپس درباره برنامه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای حضور رسمی در نمایشگاه بینالمللیWTM لندن و حمایت از شرکتکنندگان ایرانیِ آن، با توجه به گشایش سفارتخانهها و آغاز تعاملات سیاسی دو کشور اظهار کرد: بنا داریم با قدرت در نمایشگاه سال آینده انگلستان شرکت کنیم، چرا که WTM نمایشگاهی تخصصی و سطح بالا در گردشگری است که همهی دستاندرکاران گردشگری جهان در آن حضور مقتدرانهای دارند و بازار جهانی این صنعت محسوب میشود، متاسفانه ما در چند سال گذشته تحت تاثیر شرایط سیاسی فرصتهای زیادی را در بازار جهانی سفر از دست دادیم.
ایران تحت تاثیر تنشهای سیاسی، از سال ۱۳۸۷ به بعد حضور رسمی خود را در نمایشگاه بینالمللی گردشگری انگلستان پایان داد و WTM را از تقویم نمایشگاهی حذف کرد، هرچند در تمام این سال ها شرکت های خصوصی گردشگری ایران با توجه به اهمیت این بازار جهانی و محدود نشدن هویت آن صرفا به کشور انگلستان، کماکان به حضور خود در این فضا ادامه دادند.
انتهای پیام