به گزارش ایسنا، سردار اخلاقی در نشستی با حضور فرمانده انتظامی و فرمانده دریابانی مازندران، معاونت ها، روسای پلیس های تخصصی و بازرسان اعزامی ناجا در ساری، گفت: هدف قرارگاه جهادی آموزش ارتقای توانمندی های علمی و مهارتی کارکنان برای اجرای ماموریت های سازمانی است.
وی فلسفه تشکیل قرارگاه جهادی آموزش را افزایش سطح آموزش و تقویت توانمندی و آمادگی های مهارتی و تخصصی کارکنان که همواره مورد تاکید فرمانده ناجا بوده است، عنوان کرد.
اخلاقی، با اشاره به اینکه با ابلاغ دستورالعمل های قرارگاه جهادی آموزش مورد تاکید فرمانده ناجا، شاهد ایجاد تحول و همکاری های بین صف و ستاد در سطح ناجا بوده ایم، تصریح کرد: ارتقای آموزش های مهارتی و توجه به این امر منجر به افزایش کشفیات شده است.
وی با اشاره به اینکه مسئول سازی و مطالبه گری در آموزش از تدابیری است که باید مدنظر هر فرمانده یا مسئول قرار گیرد، گفت: توجه به مهارت گرایی یکی دیگر از اهداف قرارگاه جهادی آموزش است که همواره مورد تاکید قرار گرفته است.
رئیس مرکز عملیات بازرسی کل ناجا گفت: توجه به موضوعات قرارگاه جهادی آموزش موجب افزایش قدرت و اعتماد به نفس در کارکنان، رضایتمندی های سازمانی و رضایت مردم از نیروی انتظامی خواهد شد.
اخلاقی افزود: در قرارگاه جهادی آموزش که یک مقوله جمعی است، نه تنها فرمانده انتظامی استان بلکه تمامی معاونت ها و روسای پلیس های تخصصی باید مشارکت داشته باشند.
به گزارش ایسنا، میرفیضی فرمانده انتظامی استان مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه در زمینه قرارگاه جهادی آموزش کارهای بسیار خوبی در استان انجام گرفت، گفت: توجه به آموزش موجب تقویت یگان های انتظامی و اجرای صحیح ماموریت ها و اهداف سازمانی می شود.
میر فیضی همچنین با اشاره به اینکه در بحث صیانت باید هم به دنبال خودپایی و هم به دنبال سازمان پایی باشیم، اظهار کرد: در بازرسیها باید حافظ قوانین، مقررات و دستورات فرماندهی و مدیریتی تا حصول نتیجه از اجرای آن تا پایینترین رده سازمانی باشیم.
وی در پایان با تاکید بر برخورد خوب، متین و شایسته با مردم و ارباب رجوع در برخوردهای انتظامی، گفت: سلامت اداری و صیانت از کارکنان از مهمترین وظایف فرماندهان و مسئولان بازرسی در یگانهای انتظامی است.
انتهای پیام