به گزارش ایسنا، وی به شرایط کنونی منطقه غرب آسیا و بحران هایی که در آن وجود دارد اشاره کرد و گفت: این اجلاس این زمینه را فراهم می کند تا صاحب نظران و متخصصان این حوزه جمع شوند و با یکدیگر همفکری کنند تا بتوانند به راهکارهایی در برابر این بحران ها دست پیدا کنند.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان برقراری امنیت و ثبات در منطقه بوده است.
خرازی در پاسخ به این سوال که شما در سخنرانی خود اظهار کردید که برخی از سازمانهای منطقهای و بینالمللی از جمله سازمانهایی چون دی هشت و یا حتی سازمان همکاری اسلامی نتوانستهاند به اهداف اصلی خود دست پیدا کنند و به نظر جنابعالی این سازمانها باید چه ویژگیهایی داشته باشند تا بتوانند کارکرد اصلی خود را ایفا کنند اظهار کرد: مناسب است که بگوییم اعضای این سازمانها باید چه ویژگیهایی داشته باشند.
خرازی با بیان اینکه کشورهای عضو یک سازمان باید در مواردی با یکدیگر همخوان باشند، گفت: از نظر مسائلی چون فرهنگی و مذهبی، سیستمهای حکومتی باید تجانس بیشتری داشته باشند تا یک سازمان عمیق و واقعی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه این مولفههای مورد اشاره به ایجاد یک سازمان موفق کمک می کند، ادامه داد: به نظر میرسد برخی از سازمانهای منطقهای و بینالمللی که در حال حاضر فعالیت میکنند اعضای آن به صورت صوری دور هم جمع شده اند و همین موضوع باعث شده که آنها موفقیت چندانی نداشته و به کارکرد اصلی خود دست پیدا نکنند.
خرازی در بخش دیگر صحبتهای خود با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان برقراری ثبات و امنیت در منطقه با همکاری کشورهای حاضر در این منطقه بوده است افزود: دفاع جمهوری اسلامی ایران در برابر متجاوزان برای برقراری ثبات مانند، حمله عراق علیه ایران موجب ارتقاء سطح جمهوری اسلامی ایران در منطقه شده و نظم و توازن جدیدی را در این منطقه ایجاد کرده است.
انتهای پیام