به گزارش ایسنا، علیرضا دبیر امروز سه شنبه در جریان ارائه گزارش نظارتی شش ماهه پروژههای تملک سرمایه ای سال ۹۵ شهرداری تهران در صحن علنی شورا اظهار داشت:جمع کل پروژه های معاونت ها و مناطق ۲۱۷۲ پروژه است.
دبیر علل تأخیر پروژهها را توضیح داد و یادآور شد: زمین؛ طراحی و برنامه ریزی؛ پیمانکار و مالی از مشکلات اجرای پروژه ها بوده که باعث تأخیر در اجرا شده است. بیشترین دلیل تأخیر پروژه ها نیز مربوط به مشکلات مالی است.
وی تصریح کرد: ما برای تدوین بودجه سال ۹۶ بر اساس مشاهدهها و نظارتهای انجام شده بر جزییات پروژهها تصمیمگیری خواهیم کرد.
دبیر با بیان اینکه کمیسیون برنامه و بودجه شهرداری تهران پروژههای زیر ۵۰ درصد را متوقف کرده و شهرداری تهران اجازه آغاز پروژه جدید را ندارد، تاکید کرد: بازدیدهای انجام شده نشان می دهد ۲۵ درصد پروژه های مناطق و ۵۸ درصد پروژه های معاونت ها تغییر داشته است.
وی ادامه داد: همچنین سال خاتمه ۴۳ درصد پروژه های معاونت ها نیز تغییر کرده است.
دبیر درباره نحوه واگذاری پروژه توسط موسسات وابسته بیان کرد: تنها ۳۹ درصد پروژه ها با مناقصه عمومی واگذار شده و ۲۲ درصد با مناقصه محدود؛ ۲۹ درصد به صورت ترک تشریفات و ۹ درصد به صورت استعلامی واگذار شده اند.
دبیر تصریح کرد: ۱۸ درصد قراردادهای منعقد شده با موضوع پروژه غیرمرتبط است. این موضوعی است که باید توسط ذیحسابان کنترل شود و اجازه ندهند این قراردادها منعقد شود.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در ادامه در خصوص میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه های غیرمستمر در مناطق شهرداری تهران خاطر نشان کرد: پروژه های غیرمستمر مناطق به طور میانگین ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این پیشرفت در معاونت های شهرداری نیز تقریبا به صورت مشابه و در حدود ۴۰ درصد است.
دبیر اضافه کرد: کمترین پیشرفت فیزیکی در منطقه ۱۱ و در حدود ۱۵ درصد است. در معاونت های شهرداری نیز کمترین پیشرفت فیزیکی مربوط به معاونت خدمات شهری و در حدود ۲۴ درصد است.
وی درباره شاخص هایی که برای رتبه بندی مناطق تعریف شده عنوان کرد: کارآیی مستمر و غیرمستمر؛ پیشرفت ریالی قطعی؛ پیشرفت ریالی صورت وضعیت؛ درصد عدم تغییر برآورد و درصد پروژه های شروع شده معیارهایی هستند که بر اساس آن مناطق شهرداری تهران را رتبه بندی کرده ایم. این معیارها نشان می دهد منطقه ۶ شهرداری تهران بالاترین رتبه را در میان مناطق داراست و منطقه ۲۱ پایین ترین رتبه را به خود اختصاص داده است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه درباره رتبه بندی معاونت های شهرداری تهران نیز توضیح داد: بر اساس شاخص های تعریف شده معاونت حمل و نقل و ترافیک بالاترین رتبه و معاونت برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورا کمترین رتبه را دارند.
انتهای پیام