چالش‌های آب‌وبرق مرزها در ایام پیاده‌روی‌ اربعین

علی‌رغم اینکه وزارت نیرو امسال ۴۰ میلیارد تومان برای تامین آب و برق زائران اربعین در سه مرز خروجی مهران، چذابه و شلمچه هزینه کرد اما بازهم گلایه‌هایی در این زمینه وجود داشت که بر همین اساس وزارت نیرو برنامه‌هایی را برای سال‌های آتی تدبیر کرده است.

به‌گزارش ایسنا، وزارت نیرو همگام و هماهنگ با ستاد کشوری اربعین حسینی، نسبت به تشکیل ستاد جداگانه ای در این وزارتخانه اقدام کرد و اقدام های گسترده ای را بویژه در سه معبر خروجی مهران، شلمچه و چذابه انجام داد؛ به طوری که از سال گذشته آبرسانی از شهر مهران به حوزه پایانه مرزی این شهر به طول ۱۷ کیلومتر و با دبی ۴۰ لیتر در ثانیه در دستور کار قرار گرفت. همچنین ۲.۵ میلیون آب بسته‌بندی در مهران و همین میزان در دو پایانه شلمچه و چذابه توزیع شد.

در زمینه تامین آب روشویی ها و سرویس های بهداشتی بین راهی، همچنین تامین برق تلفن های همراه و استقرار واحدهای برقرسانی اضطراری و سیار، تانکرهای آبرسانی و آزمایشگاه های سیار آب نیز اقدامات صورت گرفت.

درخصوص برق رسانی این مسیر در مقوله های انتقال برق و سامانه های روشنایی نیز اقداماتی صورت گرفت و علی‌رغم تامین برق مهران و پارکینگ آن منطقه اما در دو مرز دیگر مشکل روشنایی وجود داشت که قرار شده در سال‌های آتی وزارت نیرو به این وضعیت رسیدگی کند.

گرچه امسال خدمت رسانی آب و برق به زائران تا حدودی راضی کننده بود، اما بازهم در این میان اعتراض‌هایی وجود داشت که به گفته ستار محمودی - قائم مقام وزیر نیرو - تجهیز کامل آب و برق این مناطق نیازمند به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است.

به‌ گفته وی، برای تحقق این مهم در مرزهای کشور تا مرز عراق مشکلی وجود ندارد، اما تامین برخی زیرساخت ها در داخل کشور عراق باید در دستور کار قرار گیرد.

وزات نیرو امسال با پول‌های مردمی و کمک‌های برخی سازمان‌ها توانست پاسخگو بخشی از نیازهای آب‌و برق زائران باشد اما با این وجود گلایه‌هایی وجود داشت که به‌نظر ممی‌رسد برای تامین کامل آب‌و برق زائران حسینی نیازمند تدابیر بیشتری است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ آذر ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 95090301767
  • خبرنگار : 71498