ناهید حیدری در گفتوگو با ایسنا، به تشریح روند استقرار پرونده الکترونیک بیمه شدگان در تهران پرداخت و اظهار کرد: یکی از آرزوهای دیرینه ذینفعان تامین اجتماعی و همکاران سازمان خروج پرونده های کاغذی از چرخه ارائه خدمات به بیمه شدگان و کارفرمایان بود.
وی افزود: چندی پیش طرح پرونده الکترونیک بیمه شدگان به صورت پایلوت در شعبه ۲۵ غرب تهران که بزرگترین شعبه کشوری تامین اجتماعی است کلید خورد و این شعبه را ظرف مدت سه ماه مجهز کردیم و اکنون بالغ بر ۲۷۷ هزار پرونده و حدود ۲ میلیون نسخ الکترونیکی تولید شده و میتوان گفت که کلیه پروندههای بیمه شدگان اسکن و اطلاعات مربوط وارد سامانه شده است.
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران با بیان اینکه کلیه خدمات در این شعبه به صورت الکترونیکی ارائه میشود و دیگر چرخه پرونده کاغذی از بین رفته است؛ درباره موانع اجرای طرح گفت: این طرح فازهای مختلفی داشت. از روز نخست که قرار بود نهضت آی تی برپا شود و شعبه ۲۵ برای این منظور انتخاب شد دغدغه هایی داشتیم مبنی بر اینکه مبادا اجرای این طرح خللی در فرآیند ارائه خدمات جاری ایجاد کند.
حیدری ادامه داد: خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکارانم و نظارت گام به گام ستاد با کمترین چالش روبرو شدیم. در فاز اول که به آماده سازی پروندهها اختصاص داشت، سایتی را راه اندازی کردیم و نیروهایی از شعب دیگر اعزام و کارگروه تولید پرونده الکترونیک تشکیل دادیم. در مراحل بعدی اسکن اوراق و پس از آن ثبت اسناد در سامانه انجام شد، البته از سال ۱۳۸۰ تا کنون ثبت پروندهها انجام شده بود و عمده اقدامات مربوط به پروندههای قبل از سال ۸۰ بود.
وی ضمن اعلام این خبر که به زودی دو شعبه ۲ و ۲۸ نیز زیربار پرونده الکترونیک می روند عنوان کرد: در آینده نزدیک کلیه شعب ما پرونده الکترونیک را اجرا خواهند کرد. شعبه ۲۸، ۱۶۰ هزار و شعبه ۲، ۷۵ هزار بیمه شده دارد. شعب غرب تهران، تیپ یک ممتاز هستند و میانگین بیمه شدگان ما در کلیه شعب ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار نفر است.
انتهای پیام