تاکید موذنی بر ضرورت توسعه کتاب و کتاب‌خوانی در حوزه ایثار و شهادت

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حالی که شبکه‌های مجازی در جامعه توسعه یافته‌اند ولی همچنان تالیف و انتشار کتاب اهمیت ویژه‌ای دارد و هیچ جامعه‌ای از فرهنگ رشد کتاب و کتاب خوانی متضرر نشده است.

به گزار ایسنا،حجت‌الاسلام سیدحسن موذنی در نشست تخصصی کتاب و کتاب‌خوانی در حوزه ایثار و شهادت که در ساختمان شهید سلیمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام اربعین حسینی و با اشاره به نقش مهم آگاهی و دانش در جامعه، گفت: طی سالیان گذشته اقدامات خوبی در حوزه کتاب و  کتاب‌خوانی صورت گرفته است که این مسئله همواره از مهمترین دغدغه‌های فرهنگی در کشورماست.


وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر آنکه هیچ چیزی جای کتاب را نمی گیرد، اظهار کرد: امروز در حالی که شبکه‌های مجازی در جامعه توسعه یافته‌اند ولی همچنان تالیف و انتشار کتاب اهمیت ویژه‌ای دارد و هیچ جامعه‌ای از رشد فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه‌اش متضرر نشده است و تاریخ ثابت می‌کند که اداره یک جامعه اهل مطالعه و با مدارج عالی علمی به مراتب راحت‌تر و بهتر از جامعه‌ای است که سواد و مطالعه کمتری دارند.


رییس کمیسیون انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه هر مسئله و اتفاقی در یک جامعه نیازمند یک بستر و اقدام فرهنگی است، اظهار کرد: اگر نتوانیم مردم به ویژه جوانان و نخبگان را از نظر آگاهی و دانش که ریشه آن در کتاب و کتابخوانی است اقناع کنیم فرار مغزها صورت می‌گیرد و جوانان نیاز خودشان را از آن سوی مرزها جست‌وجو می‌کنند.

حجت‌الاسلام موذنی در پایان با تاکید بر ضرورت توسعه کتاب و کتاب خوانی در حوزه ایثار و شهادت، خاطرنشان کرد: برای توسعه کتاب خوانی در جامعه باید به نیاز مخاطب توجه شود و امیدواریم که این مسیر منحرف نشده و با افزایش کیفیت به سوی ارتقای وضعیت کتاب در حوزه ایثار و شهادت گام برداریم.

ابوالقاسم حسینجانی شاعر و نویسنده در این مراسم با اشاره به فرا رسیدن هفته کتاب و تقارن آن با اربعین حسینی، اعلام کرد: متاسفانه در جامعه امروز دچار یک مناسبت زدگی شده ایم و بهتر است بدانیم که صرفاً با برگزاری مناسبت بدون هیچ گونه اقدام و عملی موفق نخواهیم شد. برای توسعه و رشد در حوزه کتاب و کتاب خوانی در ابتدا نیازمند یک شفاف سازی هستیم که به همراه آن معرفت و شناخت متقابل از ناشران و مخاطبان جریان خواهد یافت.


وی افزود: ما تنها امتی هستیم که کتاب را معجزه خود می‌دانیم و بزرگان ما کسانی هستند که شرف ، آزادگی، محرومیت‌زدایی و آگاهی را به ملت‌ها و ستمدیدگان هدیه کردند بنابراین ما برای رشد و توسعه کتاب و کتاب خوانی باید با دقت بیشتری عمل کنیم و طوری قلم بزنیم و کتاب بنویسیم که طبق ایه صریح قرآن بتوان بر آن نوشته، بر آن قلم و برآن کتاب با اطمینان حرف زد و قسم خورد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ آذر ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 95090201059
  • خبرنگار : 71062