به گزارش ایسنا، اعزام کاروانهای حج و زیارت به عراق از ۱۸ آبانماه متوقف شد تا تداخلی در خدماترسانی به زائران اربعین پیش نیاید و امکانات موجود در عراق مورد استفادهی زائران پیاده قرار گیرد.
سازمان حج و زیارت برای از سرگیری رسمی سفر زائران، در این مرحله برخلاف رویهی همیشگی، پیشثبتنام این سفرها را حذف و اعلام کرد: زائران میتوانند ظرفیت کاروانهای هر استان را در سامانهی عتبات جستوجو و در زمان و کاروان مورد نظر ثبتنام کنند.
اعزام هوایی کاروانها در این دوره از سوم آذرماه و کاروانهای زمینی از ششم آذرماه آغاز میشود که تا ۲۶ دیماه ادامه دارد.
هزینهی سفر هوایی این کاروانها از مبداء تهران، یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سفر زمینی متغیر بین ۹۰۰ تا یک میلیون و ۲۷۰ هزار تومان است.
سازمان حج و زیارت همچنین طی توافقهایی که با دو بانک عامل دریافت ودیعهی عمره، داشته تسهیلاتی را تا سقف ۱۵ میلیون ریال برای سفر عتبات اختصاص داده که البته دریافت آن به معنی حذف اولویت سفر عمره نیست، اما حساب تا زمان تسویه اقساط تسهیلات مسدود خواهد شد.
روزانه حدود سه هزار نفر از طریق کاروانهای تحت پوشش سازمان حج و زیارت به عراق اعزام میشوند که برای زیارت عتبات عالیات به شهرهای نجف، کربلا و کاظمین سفر میکنند.
سفر به سامرا پس از حادثه تروریستی ۱۶ آبان که شهادت ۹ زائر ایرانی و جراحت ۹۷ زائر ایرانی دیگر را به دنبال داشت، متوقف شد، اما با آغاز پیادهروی اربعین جمعیتی از این زائران پیاده راهی سامرا شدند که به استناد گزارش ستاد بازسازی عتبات عالیات، روزانه از حدود ۳۰ هزار ایرانی در این شهر پذیرایی شد.
سازمان حج و زیارت هنوز درباره اضافه شدن سامرا به برنامه زیارتی کاروانهای ایران رسما خبری اعلام نکرده است.
انتهای پیام