به گزارش ایسنا، حسين خواجه بيدختي در جلسه هم اندیشی فرمانداران دو استان مازندران و سمنان با رویکرد رونق اقتصاد گردشگری در دو استان، افزود: شمال و شمال شرق ايران از مناطق مستعد با ظرفيتهاي طبيعي، فرهنگي و تاريخي است.
وي گفت: متاسفانه اين مناطق تاكنون نتوانستهاند، جايگاه واقعي خود را در معرفي به عنوان مقصد سفرهاي بينالمللي پيدا كنند.
وي برگزاري اين نشست را در توسعه گردشگري دو استان مازندران و سمنان به خصوص در زمينه گردشگری بينالمللی موثر دانست و افزود: جذب گردشگر داخلی و خارجی از اهداف مهم برگزاري اين نشست است.
بيدختي گفت: استان سمنان به دليل قرار داشتن در حاشيه كوير ايران به همراه ظرفيتهاي تاريخي و طبيعي، يكي از محورهاي مهم كاروانهاي راه ابريشم بوده كه بخش فرعي اين راه در مازندران و گلستان ادامه يافته است.
وي افزود: اين ظرفيتها به همراه قرار داشتن استان در مسير زائران امام رضا(ع)، استان سمنان را به عنوان يك ظرفيت ملي و بينالمللي در حوزه گردشگري معرفي كرده است.
بيدختي با اشاره به ظرفيتهاي گردشگري استان مازندران نيزگفت: اقامت 12 ميليون نفر شب گردشگر داخلي در مازندران نيز نشانگر ظرفيت بالاي اين استان در جذب گردشگر داخلي و خارجي است.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان خواستار ايجاد فرصتهاي جديد در زمينه گردشگري سلامت، معرفي اكوتوريسم اين دو استان و افزايش همكاريهاي منطقه اي براي شكلگيري مقصد جديد گردشگري بينالمللي در اين بخش از ايران شد.
اين نشست با هدف پیگیری اجراي طرح گردشگری از کرانه تا کویر به میزبانی فرمانداری شهرستان سمنان در سالن اجتماعات مدیریت بحران استانداری سمنان و با حضور مدیران کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری دو استان سمنان و مازندران و تعدادي از مسئولان استان سمنان، در حال برگزاري است.
انتهاي پیام