احمد مازنی در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: نقش رسانهها به ویژه خبرنگاران در ایجاد آگاهی و رشد دانایی مردم بسیار موثر است، نقش رسانهها در این مسائل امری بدیهی است اما آنچه که باید به آن توجه کنیم این است که این نقش را به رسمیت بشناسیم.
او ادامه داد: یکی از ارکان دموکراسی انتخابات است که به رسمیت شناخته شده است و اعتباراتی در نظر گرفته شده؛ دولت و وزارت کشور، بخشهای نظارتی و اجرایی برای برگزاری انتخابات نقشآفرینی میکنند. رسانه هم مانند انتخابات رکن است؛ سوال من این است که آیا به اندازه کافی برای رکن رسانهها اهمیت قائل شدهایم؟ جواب این سوال منفی است.
مازنی خاطر نشان کرد: بخش عمدهای از خبرنگاران به صورت موردی و حق التحریری فعالیت میکنند و حق الزحمه مختصر و شغل ناپایداری دارند. بسیاری از آنها هم بیمه نیستند. اگر قرار باشد به رسانهها به عنوان یک رکن دموکراسی و آگاهی بخشی به جامعه توجه کنیم قدم اول این است که پایههای اشتغال و نظام رسانهای را مورد توجه جدی قرار دهیم.
این عضو کمیسیون فرهنگی در ادامه عنوان کرد: دکتر انتظامی قول دادهاند که تا آخر آبان پیشنویس دو لایحه قانون جامعه رسانه و قانون نظام رسانهها را آماده کنند. ایشان گفتهاند که این طرحها در کمیتههای فرعی کمیسیونهای فرهنگی دولت در حال بررسی است. ما منتظریم که این لایحه هرچه زودتر در دولت بررسی شود و به مجلس بیاید تا این دولایحه در دولت یازدهم به تصویب برسد.
انتهای پیام