به گزارش ایسنا، مجتبی شجاعی ادامه داد: انتخاب معلم فداکار خاشی به عنوان چهره ملی مسوولیتشناسی و اعطای نشان ملی به خانواده ایشان، افتخاری بزرگ در سایه فداکاری و ایثار و از خودگذشتگی معلم فداکار در دورترین نقطه مرزی کشور در راه برافراشته نگه داشتن پرچم علم آموزی و تعلیم و تربیت است و خود گواه حیات و پویایی انسانیت در جامعه در بین تمام اقوام و مذاهب است.
شجاعی گفت: پرداختن سینمایی به زندگی معلم فداکار بهترین سوژه برای فیلمنامه نویسی و ساخت یک اثر هنری برای انتقال مفاهیم انسانیت از دریچه هنر و از بعد فداکاری این معلم در دورترین نقطه ایران و در نقطه صفر مرزی با پاکستان در بخش مرکزی خاش است که بسیار در وجه الگوسازی و معرفی هنجارهای زیبای انسانی میتواند اثرگذار باشد.
شجاعی ادامه داد: حیات این معلم در گمنامی منشا خیر و آگاهی بود و اکنون هم که در بین ما نیست و در اوج شهرت، ایثارشان مایه وحدت و درسپذیری جامعه وافتخاری برای جامعه پرتلاش فرهنگی و خانواده ایشان است و قطعا نمونه ایشان در جامعه فاخر آموزش و پرورش کم نیست.
بخشدار مرکزی خاش ضمن تقدیر از پیگیریهای مدیرکل بهزیستی استان در خصوص ایجاد مقدمات اعطای این نشان ملی به خانواده معلم فداکار از طریق رییس سازمان بهزیستی کشور و همچنین وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: نهادهایی مانند سازمان بهزیستی و کمیته امداد و هلال احمر و... نمونههای سازمانی شخصیت معلم فداکار در مقیاس بسیار بزرگ از ایثار و نوع دوستی و بشردوستیاند که در سختترین شرایط محبت و عشق را به همنوع خود معنا میبخشند.
انتهای پیام