دکتر بابک نگاهداری با حضور در غرفه ایسنا در بیستودومین نمایشگاه مطبوعات در گفتوگو با ایسنا، در خصوص اقدامات شورای عالی انقلاب فرهنگی برای برخورد با فروش پایاننامه و مقاله در کشور اظهار کرد: موضوع برخی از تخلفاتی که به صورت آشکار در ارتباط با تدوین مقالات علمی و پایاننامهها انجام میشود، در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد.
معاون نظارت و راهبری مصوبات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: وزارت علوم کاری را در این راستا از قبل شروع کرده که همچنان نیز ادامه دارد و وزارت بهداشت نیز در راستای تحلیل و بررسی وضعیت این مقالات و پایاننامهها اقداماتی را انجام میدهد.
وی ادامه داد: به این وزارتخانهها با محوریت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ماموریت داده شد که گزارش دقیقی از شبکههایی که در این رمینه وجود دارد، تهیه کنند.
نگاهداری تصریح کرد: اعتقاد بر این بود که از شبکههایی که شاید توسط برخی از افراد فعال در عرصههای دانشگاهی و بیشتر هم با رویکرد درآمد اقتصادی شکل گرفته شده باشد، گزارشی تهیه شود؛ زیرا این رویکرد شبکه درآمدزای اقتصادی به اعتبار علمی کشور در مجامع بینالمللی لطمه میزند.
وی افزود: بنابراین با این هدف از وزارت کشور، وزارت علوم و وزارت بهداشت خواسته شد که با همکاری و تعاملی که بین این سه وزارتخانه برقرار میشود، برنامهریزی دقیقی برای جمعآوری این شبکهها و فعالیتهای غیرقانونی آنها که اعتبار علمی کشور را در مجامع بینالمللی زیر سوال میبرد، صورت گیرد.
معاون نظارت و راهبری مصوبات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه برای 2 تا 3 ماه آینده به این وزارتخانهها فرصت داده شده که با همکاری هم این کار را انجام دهند، گفت: وزارت کشور فعالیتهایی را آغاز کرده و طی مذاکرهای که با معاونت آموزش وزارت بهداشت داشتیم، اعلام کردند کار بسیار جالب و دقیقی در زمینه جمعآوری مقالات و پایاننامهها در حال انجام است.
نگاهداری تاکید کرد: امیدواریم در آیندهای نزدیک شاهد جمعآوری این مسائل و عدم بروز و ظهور صحنههای زشت علمی باشیم؛ زیرا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مصم به برخورد با این موضوع بودند.
انتهای پیام