دکتر محمد صاحبکار خراسانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اقدامات معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری در خصوص پوشش ریسک شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: بیمه محصولات دانشبنیان مساله پیچیدهای است؛ چون نیاز به ارزیابی ریسک دارد.
وی با تاکید بر اینکه حق بیمههای محصولات دانشبنیان بر اساس ارزیابی ریسک تعیین میشود، یادآور شد: از سوی دیگر ارزیابی ریسک نیز در مدت زمان کوتاه انجام نمیشود و ما به دنبال هموار کردن مسیر بیمه محصولات دانشبنیان هستیم.
صاحبکار اضافه کرد: بر این اساس ما با برخی از بیمهها در این زمینه وارد مذاکره شدیم.
رییس امور مؤسسات و شرکتهای دانشبنیان معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری در خصوص ضرورت بیمه محصولات دانشبنیان، یادآور شد: به عنوان مثال یک شرکت داخلی تولیدکننده کاتالیست است و بخش صنعتی تمایل به خرید این محصول دارد. در صورتی که بخش صنعتی از این کاتالیست داخلی در فرآیندها استفاده کند و کل فرآیند خراب شود، به بخش صنعتی ضرر و زیان زیادی وارد میشود.
صاحبکار اظهار کرد: از این رو شرکت تولیدکننده باید به نوعی ضرر شرکت صنعتی را پوشش دهد که این امر با بیمه محصولات دانشبنیان میسر خواهد شد.
وی تصریح کرد: در این حوزه ضرورت دارد ضرر و زیانی که ناشی از کاربری محصولات دانشبنیان است، شناسایی و ارزیابی شود و بر اساس حق بیمه مشخصی تعیین شود.
انتهای پیام