محمد حسینی با حضور در غرفه ایسنا در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، اظهار کرد: وقتی لایحه برنامه ششم به مجلس ارائه شد دولت با نگاه به اصل ۱۲۶ قانون اساسی که خود را متولی امور برنامه میداند این لایحه را هماهنگ با سیاستهای کلی برنامه ارائه کرد و اهداف و سیاستها را نیز ارسال کرد.
وی افزود: در همین رابطه موضوعی بین اعضای کمیسیون تلفیق مطرح شد و آقای لاریجانی نامهای را به رهبری نوشتند که بر اساس آن دو توصیه از سوی ایشان عنوان شد یکی اینکه اولویت این است که دولت لایحه کامل را تدوین کند و دیگر اینکه با کمک دولت و مجلس، لایحه نهایی شود. با توجه به کمبود وقت قرار بر این شد که مجلس و دولت با همکاری یکدیگر این کار را انجام دهند.
نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس ادامه داد: در همین راستا چهار کمیته اجتماعی، اقتصادی، امور عمومی و دفاعی در کمیسیون تلفیق شکل گرفت و مصوبات کمیسیونها جمعبندی شد.
حسینی با بیان اینکه تاکنون ۲۸ ماده از لایحه برنامه ششم به تصویب رسیده، خاطرنشان کرد: البته مواد الحاقی قابل توجهی نیز در کمیسیون تلفیق مصوب شده و سعی بر این بوده که آنچه مورد نیاز است در لایحه گنجانده شود اگرچه بعضی از احکام تکراری است و در قوانین دائمی وجود داشته و برخی از آنها نیز بار مضاعفی به دولت وارد میکند یا قابلیت اجرایی ندارد که باید دقت شود در صحن علنی با عقلانیت و درایت برنامه ششم به تصویب برسد تا ما را به هدفی که داریم برساند.
وی درباره تفاوت برنامه ششم با برنامههای توسعه گذشته نیز گفت: ما یک دهه از چشمانداز را گذراندهایم اما متاسفانه اهداف به طور کامل محقق نشده و شرایط اقتصادی هم شرایط ایدهآلی نیست. نکته مهم این است که در برنامه توسعه نباید سطح توقعات را بالا ببریم.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه یادآور شد: تفاوت برنامه ششم نسبت به برنامههای توسعه گذشته این است که منابع و مصارف در این برنامه دیده شده، جهتگیری برنامه به سمت اولویتهای خاصی است و به موضوع آب و محیط زیست، اشتغال و محیط کسب و کار نیز پرداخته شده که این از نقاط قوت برنامه است.
وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به نهایی شدن لایحه برنامه ششم تا پایان هفته آینده، گفت: طبق آییننامه ۱۰ روز فرصت چاپ لایحه وجود دارد و امیدواریم تا آخر آبان ماه بررسی لایحه در صحن علنی مجلس آغاز شود و نهایتا لایحه تا آذر ماه به تصویب نهایی مجلس برسد.
انتهای پیام