منصور كشاورزيان در گفتوگو با خبرنگار ايسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به اينكه استان سمنان داراي اقليم خشك، نیمهخشک و كم آبی است، بسياري از نقاط استان با كاهش شديد منابع آبي مطمئن و پايدار مواجه شده است و اين مسئله بزرگترين تهديد براي این استان پهناور در سالهای اخیر به شمار ميرود.
وي افزود: انتقال آب درياي خزر به فلات مركزي ايران و از جمله استان سمنان ميتواند اين مانع بزرگ در توسعه و آباداني استان سمنان را از راه بردارد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب روستايي استان سمنان ادامه داد: طرح انتقال آب درياي خزر به استان سمنان بايد به طور كامل اجرایی شود و نه تنها انتقال آب، بلكه بحث شيرينسازي نيز در افق چشم انداز 20 ساله كشور ديده شود.
كشاورزيان اظهار داشت: اين كار ميتواند تنها با اتكا به توانمنديهاي داخل كشور و منابع موجود انجام شود، و تنها يك اراده و عزم ملي را ميطلبد.
وي با اشاره به اينكه تعدادي از روستاهاي استان از جمله در دامغان و شاهرود به طور كلي با مشکل جدی عدم وجود منابع آبي پايدار مواجه هستند، افزود: در صورت تأمين منابع آبي، اين روستاها ميتوانند به يك منطقه ويژه اقتصادي، كشاورزي، گردشگري و... تبديل شوند، اما متأسفانه كمبود آب بزرگترين مانع در توسعه و پيشرفت و آباداني اين منطقه است.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب روستايي استان سمنان همچنين گفت: مناطق كويري استان سمنان، مناطقی آباد با جمعيت جوان و فعال است و پتانسيل بسيار بالايي در اين مناطق وجود دارد كه با انتقال آب و تأمين منابع آبي، رونق اقتصادي در اين منطقه شكل خواهد گرفت.
كشاورزيان از پروژه انتقال آب خزر به عنوان یک طرح ملی نام برد و تصريح كرد: در بحث انتقال آب درياي خزر به استان سمنان، استانهاي همجوار و ساير استانهاي فلات مركزي كشور نیز ميتوانند بهرهمند شوند.
انتهاي پیام