به گزارش ایسنا، سردار حسین ساجدی نیا، با اجرای طرح های ضربتی پلیس پایتخت در برخورد با قاچاق کالا و متهمان این پرونده ها گفت: در هفت ماهه امسال در عملیاتهای انجام شده از سوی ماموران مبارزه با قاچاق کالای پلیس آگاهی تهران بزرگ، تاکنون ۴۷ باند قاچاق کالا منهدم و اعضای آن دستگیر شده اند.
وی با اشاره به افزایش میزان کشفیات کالای قاچاق در هفت ماه ابتدایی سال ۹۵ افزود: با تلاش ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا تهران بزرگ، شناسایی و اقدامات لازم در این باره صورت گرفته و امسال توانستهایم نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد قابل ملاحظه ای در بحث کشفیات قاچاق کالا داشته باشیم.
ساجدینیا یکی از مهمترین برنامه های پلیس پایتخت را مبارزه با قاچاق کالا در شهر تهران دانست و گفت: در حوزه جرایم اقتصادی، مبارزه با کالاهای قاچاق یکی از اولویتهای اصلی پلیسهای تخصصی به ویژه پلیس آگاهی تهران بزرگ بوده و سعی کردهایم در شهر تهران محمولههای قاچاق را در اسرع وقت شناسایی و نسبت به ضبط آنها اقدام کنیم.
ساجدی نیا اضافه کرد: در همین راستا، ماموران مبارزه با قاچاق کالای تهران بزرگ، موفق به کشف تعداد زیادی محمولههای کالای قاچاق از جمله پوشاک، دارو، سیگار، گوشیهای تلفن همراه، تجهیزات ماهواره ای، قطعات رایانه ای، لوازم آرایشی و بهداشتی، سوخت، پوشاک، موتورسیکلت های سنگین، عتیقه و لوازم خانگی شده اند که با توجه به کشفیات دیگر ارزشی برابر ۱۱۱ میلیارد و ۶۹۶ میلیون تومان دارد.
به گفته رییس پلیس تهران بزرگ در این عملیاتها بیش از یک میلیون و ۲۱۹ هزار قلم انواع دارو، بیش از ۱۸۰هزار نخ سیگار، قریب به ۱۸هزار دستگاه انواع گوشی تلفن همراه ، بیش از یک میلیون و ۵۰۰هزار دستگاه انواع تجهیزات ماهواره ای، قریب به ۲۸۵هزار قطعه انواع لوازم داخلی خودرو، بیش از ۱۹۷هزار لیتر سوخت قاچاق و قریب به ۷میلیون و ۷هزار دستگاه انواع لوازم خانگی کشف شده است.
وی با بیان اینکه در بحث دستگیری قاچاقچیان ۲۱درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته ایم، افزود:در این مدت ۳ هزار و ۲۸۸ قاچاقچی دستگیر شده اند و ۲هزار ۹۹۴پرونده در محاکم قضائی برای آنان تشکیل شده که پس از اعتراف به جرایم خود به مرجع قضایی معرفی شده اند.
رییس پلیس پایتخت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بازار تولید داخلی همواره مورد هجوم ورود کالا به صورت قاچاق در کشور بوده که موجب پایین آمدن سطح تولید و حتی تعطیلی واحدهای بیشماری شده است و پلیس پایتخت با همکاری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در همین زمینه عملیات هایی را برنامه ریزی و اقدام به برخورد با قاچاقچیان می کند.
ساجدینیا با بیان اینکه تهران به دلیل بازار مصرف و بازار توزیع کالا در کشور، مقصد اصلی کالای قاچاق است، علت اختلاف در اعلام ارزی ریالی کالای وارداتی را مربوط به کم اظهاری و برخی جعلیات موجود دانست و وجه غالب قاچاق کالا را سازمان یافته اعلام کرد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان ضمن توصیه به شهروندان در خصوص دقت در هنگام خرید اجناس و کالاهای مورد نیاز خود گفت: اجرای طرحهای امنیت و آرامش و خصوصا برخورد با قاچاقچیان کالا ادامه دارد و سودجویان بدانند که پلیس اجرای طرح برخورد با قاچاقچیان کالا را با جدیت تمام ادامه خواهد داد.
انتهای پیام