نایب رییس دوم فدراسیون این هفته معرفی می‌شود

عابدینی: پول نقد همراه تیم ملی ضروری بود/ همه بازنشسته‌های فدراسیون حقوق گرفته‌اند

رییس کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال درباره ماجرای توقیف چمدان پول تیم ملی در فرودگاه تاشکند توضیح داد.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ماجرای توقیف چمدان پول فدراسیون فوتبال در فرودگاه تاشکند گفت: وقتی تیم ملی برای بازی به کشور دیگری می‌رود، طبیعی است که خرج و مخارج داشته باشد و چون ما در دوران تحریم به سر می‌بریم و نمی‌توانیم از انتقال بانکی پول استفاده کنیم، ناچاریم که پول را نقد همراه ببریم.

او ادامه داد: در سفر ازبکستان ۴۰ نفر با تیم ملی به تاشکند رفتند که اگر متوسط ۲ هزار و ۵۰۰ دلار برای هر فرد در ۵ روز را در نظر بگیرید، تقریبا ۱۰۰ هزار دلار می‌شود. تیم ملی حدود ۱۰۵ هزار دلار همراه خود داشت و در آنجا با مسئولان ازبکستانی به توافق رسید که هزینه هتل ایران در تاشکند را ازبک‌ها پرداخت کنند و هزینه هتل ازبک‌ها در تهران را فدراسیون ایران تقبل کند. به این ترتیب ۶۵ هزار دلار هزینه هتل در جیب تیم ملی باقی ماند. مسئولان تیم ملی تصمیم گرفتند با این پول پاداش بازیکنان را بدهند اما کی‌روش با این امر مخالفت کرد و گفت که پرداخت پاداش‌ها به بعد از بازگشت تیم ملی به تهران موکول شود.

عابدینی افزود: قانونی وجود دارد که بر اساس آن خروج غیرمتعارف پول از یک کشور ممنوع است اما وقتی فهمیدند که منشا این پول فدراسیون فوتبال ایران است و از چه طریقی وارد ازبکستان شده، آن را به سفارت ایران تحویل دادند.

او درباره افرادی که در حوزه مالی در فدراسیون مسئولیت دارند، با اشاره به ابهامات مطرح شده در این موضوع گفت: آن کسی که هزینه می‌کند قاسمی است که زیر نظر رضایی‌فر فعالیت می‌کند. خزانه‌دار فدراسیون خزائی است و کسی که هزینه‌ها را کنترل می‌کند، طباطباییان است و در این کار به گونه‌ای سخت‌گیری می‌شود که مو از ماست کشیده شود و همه چیز شفاف باشد.

عابدینی درباره اینکه گفته می‌شود برخی از بازنشسته‌های فدراسیون فوتبال همچنان از این فدراسیون حقوق دریافت می‌کنند گفت: اگر کسی گفته چند نفر حقوق می‌گیرند، دروغ گفته چون همه بازنشسته‌های فدراسیون حقوق می‌گیرند، نه چند نفر. ضمن اینکه من نمی‌دانم وقتی تشکیلاتی ردیف بودجه ندارد چطور می‌شود که دولتی باشد و خصوصی نباشد. حتی اگر فرض کنیم که فدراسیون فوتبال خصوصی نیست، در تمام دنیا به کسانی که در کاری پیشکسوت هستند نمی‌گویند که در خانه بنشینید بلکه از پتانسیل آن‌ها استفاده می‌کنند.

او ادامه داد: جوان‌گرایی به این معنی نیست که به افراد باتجربه بگویند به خانه‌هایتان بروید بلکه از آن‌ها به عنوان ناظر، بازرس یا مشاور استفاده می‌کنند و طبیعی است که آن افراد هم برای انجام این وظیفه باید حقوق دریافت کنند چون زندگی هر فرد هزینه دارد. مثلا اگر فردی مثل علی کاظمی را از سرپرستی سازمان لیگ برداریم، باید کلی بگردیم تا یکی مثل او پیدا کنیم. وقتی کسی توان دارد باید کار کند.

عابدینی درباره اینکه برخورد با بازنشسته‌ها در فدراسیون چگونه است و آیا این خطر وجود دارد که با این افراد برخورد دوگانه صورت گیرد گفت: حق با شماست. نباید گفت که این فرد رفیق ماست و آن یکی نیست پس این یکی حقوق بگیرد یا امتیازی داشته باشد. باید به سراغ افراد شایسته برویم. اگر کسی بازنشسته یا پیر بود ولی توان کار داشت باید از او استفاده کرد و اگر فردی جوان بود ولی عرضه کار نداشت، باید برود. کسی هم که از کار افتاده است، باید برود و بیمه از کارافتادگی‌اش را بگیرد.

این عضو فدراسیون فوتبال همچنین درباره زمان معرفی نایب رییس دوم فدراسیون و سرپرست سازمان لیگ گفت: تا جایی که می‌دانم تاج بررسی‌های لازم را انجام داده و فرد منتخبش را همین هفته اعلام می‌کند اما مسئله این است که باید زمان برگزاری مجمع معلوم شود تا حکم نایب رییس دوم قانونی باشد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ آبان ۱۳۹۵ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 95080302266
  • خبرنگار : 71420