اکران فیلم عاشورایی «هیهات» در جمع خانواده‌های شهداء

فیلم عاشورایی «هیهات» شامگاه چهارشنبه(28 مهر) با حضور احمدرضا درویش و جمعی از سازندگان این اثر برای خانواده‌های شهداء در تالار ایوان شمس به نمایش گذاشته شد.

به گزارش ایسنا، احمدرضا درویش در مراسم اکران فیلم «هیهات» ضمن خیرمقدم به خانواده‌های شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، گفت: شما میراث گران‌سنگ جامعه دینی در کشور عزیزمان و کشورهای همسایه در حوزه مقاومت هستید. عزیزانی که در عمل و میدان سهم بزرگ خود را به پایداری در برابر ستمی که در منطقه ما جاری است به خوبی اثبات کرده‌اند.

وی ادامه داد: باعث خوشحالی من است که در کنار عزیزانی به تماشای فیلم نشستم که خود انگیزه اصلی برای حرکت همکاران ما در حوزه سینما برای تولید فیلم بودند. به نظر می‌رسد میزبان اصلی این مراسم دعوت‌شدگان و سازندگان این فیلم نیز مهمان آن‌ها هستند.

کارگردان فیلم «دوئل» افزود: فیلم هیهات در چارچوب‌های حرفه‌ای سینمای ایران و اساساً عرصه رسانه نمی‌گنجد و اگر بخواهیم با معادلات سینمایی حرفه‌ای و رسانه‌ای مقایسه کنیم ساختن آن توجیه‌ناپذیر است. تولید این‌گونه آثار به نوعی سرمایه‌گذاری و بذرافشانی و ایجاد زیرساخت برای گام‌های بعدی است. بنابراین به دست‌اندرکاران این فیلم تبریک می‌گویم.

احمدرضا درویش بیان کرد: تولید این آثار علاوه بر کنش حرفه‌ای و تجربی در عرصه هنر سینما یک مجاهدت نیز محسوب می‌شود یعنی کمتر از کسانی که در میدان عمل در حوزه مقاومت برای شرف، معرفت و هویت جهان شیعه مبارزه می‌کنند نیست که این امر قابل تحسین است و همچنین به سینمای ایران تبریک می‌گویم زیرا در این روزها به دلایل مختلف در فضای مجازی چیزهایی موجود است و وحدت رویه و همدلی در سینمای ایران احساس نمی‌شود اما تولید این فیلم توسط چهار جوان کنش‌گر مستعد در سینما ثابت کرد که این همدلی از پایه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه اقدام برای تولید این فیلم توسط چهار جوان که در اوج تولید کار سینمایی خود هستند و کنار هم جمع‌شده و با همدلی و یکصدا نسبت به تولید این فیلم اقدام کردند امری مهم است افزود: این وحدت رویه متأثر از موضوع انتخابی آن‌ها است یعنی معنویت جاری در سلول‌های این فیلم در ارتباط با آن‌ها اثرگذاشته است.

در ادامه این مراسم حسام‌الدین سراج خواننده تیتراژ پایانی این اثر اظهار کرد: شهادت مقوله‌ای است که همیشه تازه است. هر سال در ایام محرم برای امام‌حسین (ع)‌ و یارانش عزاداری می‌کنیم ولی هر سال این برخورد و حس مردم تازه است و همیشه سرمشقی برای ماست.

حسام‌الدین سراج همچنین صبوری، ایثار و فداکاری کسانی که در اوایل جنگ شهید شده‌اند را امری ارزشمند و قابل احترام دانست.

در ادامه دانش اقباشاوی یکی از کارگردانان این فیلم گفت: ما پیروان پیر جمارانیم. در سال 1348 در نامه‌ای که امام خمینی(ره) به علامه حکیمی نوشتند یادآور شدند که امید است طبقه جوان هنگامی که به سردی‌ها و سستی‌های ایام پیری نرسیده‌اند با هر وسیله‌ای که می‌توانند ملت‌ها را بیدار کنند. با شعر، نثر، خطابه، کتاب و آنچه موجب آگاهی جامعه هست حتی در اجتماعات خصوصی نیز از این وظیفه غفلت نکنند. باشد که مردانی بلندهمت پیدا شوند و به این اوضاع نکبت‌وار خاتمه دهند که ما این وظیفه را بر گردن خود می‌دانیم و امیدواریم در این مسیر قدم برداریم.

در ادامه نیز هادی مقدم‌دوست کارگردان اپیزود آخر این فیلم در حین دریافت لوح تقدیر از خانواده‌های شهداء، گفت: تقدیر و سعادتی بهتر از این نیست که فیلمی از شهداء و امام‌حسین (ع) ساخته شود. من ساخت این فیلم را مدیون شهدای حرم هستم و در تحقیقاتی که انجام داده‌ام با آن‌ها آشنا شده‌ام و بخش کوچکی را نیز در این فیلم گنجانده‌ام.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ مهر ۱۳۹۵ / ۰۰:۰۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95072917441
  • خبرنگار : 71553