به گزارش ایسنا، دکتر امیرعلی حمیدیه روز چهارشنبه، 28 مهرماه در حاشیه سومین کنگره سراسری پیشرفتهای مهندسی بافت و پزشکی بازساختی که در مرکز همایشهای رازی تهران برگزار شد، طب بازساختی را مشتمل بر چندین علوم دانست و افزود: این علم شامل سلولهای بنیادی، مهندسی بافت، ژن درمانی است و پژوهش روش طب بازساختی را ارائه میدهد.
وی اضافه کرد: در گذشته تصور میشد که سلول درمانی تنها مختص به تزریق یک سلول است؛ ولی به مرور کاربردهای این علم توسعه یافت.
حمیدیه با بیان اینکه در کشور درحوزه طب بازساختی پیشرفتهای زیادی صورت گرفته، ادامه داد: بر این اساس تلاش شده است تا دستاوردهای این علوم در مراکز درمانی مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
دبیر ستاد توسعه علوم سلولهای بنیادی، استفاده از روشهای طب بازساختی در مراکز درمانی را منوط به تدوین آییننامههای مربوط دانست و خاطرنشان کرد: بر این اساس از سال قبل آییننامههای مربوط به این حوزه در سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین شده و تدوین این آییننامهها مراحل نهایی خود را طی میکند. این آییننامهها، دستورالعملهایی برای موارد استفاده و نحوه استفاده از روشهای طب بازساختی است.
حمیدیه یادآور شد: در حال حاضر منتظر هستیم تا حلقه درمانی این روش تکمیل شود تا هم بتوانیم کشش بازار ایجاد کنیم و هم محصولات این حوزه را به بازارهای دنیا عرضه کنیم.
انتهای پیام