به گزارش ایسنا، محمدرضا نجمدی در حاشیه آیین افتتاح این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی 14 واحد فعال در استان که تحتپوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان است در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
وی از فعالیت 250 واحد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دارای پروانه در این استان خبر داد و افزود: 44 واحد از این واحدها، آرایشی و 156 واحد آنها خوراکی هستند.
کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه 124 واحد از این مجموعه بهصورت مستمر فعالیت دارند تصریح کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نظارت مستمری بر فعالیت این واحدها داشته و به چند روش محصولات این واحدها را مورد پایش و ارزشیابی قرار میدهد.
وی با بیان اینکه هر محصول از واحدهای فعال در این بخش حداقل سالی یکبار مورد پایش و سنجش قرار میگیرد خاطرنشان کرد: حضور کارشناسان در ساعات اداری یکی از معمولترین روشهای نظارتی دانشگاه علوم پزشکی است اما این دانشگاه تنها به این روش اکتفا نمیکند.
نجمدی از نظارت بر دستگاهها، ماشینآلات تولید و زیرساختهای این واحدها خبر داد و گفت: علاوه بر این کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوپزشکی استان بهصورت سرزده در واحدهای تولیدی حاضر و محصولات آنها را بهطور اتفاقی مورد ارزیابی قرار میدهند.
این کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از اجرای طرح سالانه ارزشیابی واحدهای تولیدی در سطح این استان خبر داد و افزود: در این ارشیابی کارشناسانه به هر کدام از واحدها براساس مولفههای وزارتخانه و یا عدم انطباق محصولات و....نمراتی داده میشود و هر ساله واحدهای برتر معرفی و با واحدهای مختلف برخورد قانونی میشود.
وی ادامه داد: چنانچه واحدی به تذکرات کارشناسان توجه نکرده و یا مشکلات و نواقص احتمالی واحد خود را رفع نکند براساس قوانین به مراجع قضایی معرفی میشوند.
انتهای پیام